«Αναφορά στον Γκρέκο» – Με τον Τάκη Χρυσικάκο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ) σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ», στη Βούλα( Καραμανλή 18 – παραπλεύρως Δημαρχείου). Η «Αναφορά στον Γκρέκο» είναι μια παράσταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς είναι η μυθιστορηματική αυτοβιογραφία του συγγραφέα που δεν πρόλαβε να τελειώσει λόγω του θανάτου του.
Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Τάκης Χρυσικάκος, που ερμηνεύει τον Νίκο Καζαντζάκη και συνομιλεί με πρόσωπα του έργου του, τον Καπετάν Μιχάλη, τον Αλέξη Ζορμπά, το Δομήνικο Θεοτοκόπουλο και, την ωραία Ελένη του Ομήρου!
Μια παράσταση, στην οποία μέσα από τους ήρωες των έργων του Νίκου Καζαντζάκη και τις εξομολογήσεις του στον παππού του, όπως αποκαλεί τον Ελ Γκρέκο, συναντάμε το μεγαλείο της Ελλάδας και το ανυπόταχτο πνεύμα του ίδιου του συγγραφέα.
Στην παράσταση, που συνοδεύεται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό θα συμμετέχει και μουσικό σύνολο (λύρα και λαούτο), με την ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη, για ζωντανή απόδοση τραγουδιών και θεμάτων της Κρήτης και της Μεσογείου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
από το Γραφείο Τύπου

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.