Διήμερο προληπτικού ελέγχου μαστού (21&22 Mαρτίου)




Στο πλαίσιο της επιβεβλημένης συνεχούς προσπάθειας για ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση του γυναικείου πληθυσμού σχετικά με την ανάγκη προληπτικού ελέγχου του μαστού, το Τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης  σε συνεργασία με την Κλινική Μαστού  του Cambridge στην Αθήνα και άλλους εξειδικευμένους στις παθήσεις του μαστού ιατρούς, διοργανώνουν Διήμερο Προληπτικού Ελέγχου του μαστού για τις γυναίκες του Δήμου. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει ψηλάφηση μαστού από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς  και υπερηχογραφικό έλεγχο, όπου κρίνεται απαραίτητο, από εξειδικευμένους ακτινοδιαγνωστές.

Η λήψη λεπτομερούς ιστορικού και η συνεκτίμηση πρόσφατων σχετικών απεικονιστικών εξετάσεων (μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών) θα συμπληρώνεται με αποτίμηση του ατομικού κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου μαστού με σκοπό τον εξατομικευμένο σχεδιασμό προληπτικού ελέγχου με τη χρήση -που για πρώτη φορά προσφέρεται σε εθελοντική προσπάθεια- του στατιστικού μοντέλου ΤyrerCuzick.

 

21 Μαρτίου 2015 στο Α΄ ΚΑΠΗ Ελληνικού  (Χρ. Τραπεζούντος 8 Ελληνικό)

22 Μαρτίου 2015 στο Α΄ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης ( Αλεξιουπόλεως  27 Αργυρούπολη)

Ώρες  :10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. 

Το πρόγραμμα θα καλύψει 120 γυναίκες του δήμου μας ΑΥΣΤΗΡΑ

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Γυναίκες χωρίς ιστορικό  ή  χειρουργημένες γυναίκες που εμπίπτουν στα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια των ευπαθών ομάδων(άπορες – ανασφάλιστες)

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ :2109961973 (Κ/Α ΚΟΥΡΤΕΣΑ)

 

Υπό την αιγίδα της Επιστημονικής Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας ΜοριακάΣτοχευμένων και Εξατομικευμένων Θεραπειώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.