Στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα αγάπης, η Γλυφάδα έτρεξε για καλό σκοπό!
Το Μοιράζομαι, η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφοράς και αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τη Χρυσή Ολυμπιονίκη, Αθανασία Τσουμελέκα και το Placebo, διοργάνωσαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα αγάπης, έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου στηΓλυφάδα.

Σκοπός του αγώνα ήταν να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Γλυφάδας (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο), θα διανεμηθούν στις άπορες οικογένειες της περιοχής.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική. Πάνω από 100 άτομα, κάθε ηλικίας, ακόμα και γονείς μαζί με τα παιδιά τους, έτρεξαν για να διαδώσουν το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Το μήνυμα όμως αυτό, δεν περιορίστηκε μόνο στους επίδοξους δρομείς. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης ήταν πολλοί και συνέβαλλαν έμπρακτα στη συγκέντρωση των αγαθών. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα, ρούχα και υποδήματα, φάρμακα, βρεφικές πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού. Η Ομάδα του Μοιράζομαι προσέφερε τρόφιμα, χαρτικά και 15 υπνόσακους για τους άστεγους της Γλυφάδας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα πρώτων βοηθειών από την Πηγή Πιχάλη και συμβουλές για σωστή διατροφή και άσκηση από την Αθανασία Τσουμελέκα.

Από τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να λείπει η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Κυρία Άννυ Καυκά, δείχνοντας ευαισθησία σε τόσο ιδιαίτερα θέματα και τη στήριξή της στο ξεχωριστό έργο του Μοιράζομαι.

Εκπλήξεις και δώρα περίμεναν τους παρευρισκόμενους από ταHolmes Place Γλυφάδας, την Εθνική Ασφαλιστική, την My Athlete και τηνGO2 SportNutrition.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.