H ιστορία του Ιάκωβου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (VIDEO)




H ιστορία του Ιάκωβου, που ανέδειξε το notia.gr, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα.
Ιδιαίτερα συγκινημένος ο δημοφιλής παρουσιαστής  σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι της οικογένειας Γράψια, στον Άλιμο, μίλησε με την μητέρα του Ιάκωβου και τον αδελφό του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να βοηθήσει τον 22χρονο ήρωα!


Ιάκωβος Ανδρεαδάκης: Ένας ήρωας με Σύνδρομο Down που “χαλάει” το success story του τουρισμού

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “H ιστορία του Ιάκωβου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (VIDEO)

  • 08/02/2015 at 4:51 μμ
    Permalink

    Η αδερφή του κου Παπαδάκη δεν “πάσχει” αλλά ΕΙΧΕ συνδρόμο down καθώς την έχει “χάσει” από το 2013… ήμαρτον… μια απλή έρευνα δε βλάπτει…

    Απαντήστε
  • 08/11/2016 at 11:54 πμ
    Permalink

    Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω ότι στη σημερινή εποχή υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση ανάπηρων παιδιών από την Πολιτεία και μάλιστα από μεμονωμένο εκπαιδευτικό “λειτουργό” (σε εισαγωγικά διότι η λέξη αποτελεί ευφημισμό και όχι τίτλο τιμής, όπως θά ‘πρεπε).Θα ήθελα να μάθω πώς σκέφτεται , αλλά φυσικά δεν εμφανίζεται πουθενά να εκφράσει άποψη. Στην εκπομπή του Παπαδάκη άκουσα ότι παρενέβησαν σύλλογοι (φανάζομαι ο σύλλογος Down) για να δεχτεί o Γ.Γ. του Υπουργείου να δεχθεί τη μητέρα σε ακρόαση (αυτό δε με εκπλήσσει, γιατί έχω προσωπική πείρα από την αδιαφορία των κομματικών δημόσιων “λειτουργών”(και πάλι σε εισαγωγικά…). Φυσικά οι συλλογικοί φορείς (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, ΕΣΑμεΑ κ.α.) στέλνουν συνεχώς υπομνήματα στα Υπουργεία, αλλά δεν υπάρχει η κατάλληλη οργάνωση κι ευαισθησία, μόνο σαπίλα και συμφέροντα….
    Μπράβο στον αδερφό Παναγιώτη και κυρίως σ’αυτήν την ΗΡΩΙΔΑ μάνα, που ενέπνευσε τέτοια αισθήματα στα παιδιά της. Σε άλλες (πολιτισμένες) χώρες θα τοποθετούσαν τον Ιάκωβο στη ρεσεψιόν για διαφήμιση κι εδώ απορρίπτουν μια νόμιμη πρόσληψη με κρατική παρέμβαση! Οι άνθρωποι χρειάζονται ψυχίατρο· για να μην πώ καταδίκη από τα κακουργοδικείο…
    Ελπίζω τώρα μετά από τόσο καιρό κάποια πρόοδος να έχει σημειωθεί (μετά κι απ΄την παρέμβαση του Παπαδάκη και του καναλιού του).

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.