“Δεν χορεύω διαφορετικά από σένα”




Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μηνόπουλου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, μία πραγματικά αξιόλογη εκδήλωση με θέμα την Ποιότητα Ζωής των ΑμεΑ.
Η εκδήλωση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ ενώ συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές τοπικές κοινωνικές δομές στήριξης των ΑμεΑ, όπως η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ο Καλός Σαμαρείτης, ο Ερμής, η Αμυμώνη και το Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ». Εναρκτήριους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντάτος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μηνόπουλος ενώ υπήρξε τοποθέτηση δια αντιπροσώπου και του Υπουργού Υγείας κ. Κουρουμπλή. Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ζητήματα καθημερινής φροντίδας αλλά και ιατρικής στήριξης των Ατόμων με Αναπηρία από εξειδικευμένους ομιλητές που κάλυψαν μια ευρεία θεματολογία σχετικά με την σωστή διατροφή, την οδοντιατρική περίθαλψη, την εκπαίδευση των φροντιστών και γενικότερα την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που πάσχουν από κάποια μορφής αναπηρίας.

Η βραδιά έκλεισε με ένα συγκινητικό δρώμενο έκπληξη, μία χορογραφία από τον κ. Πάνο Μεταξόπουλου και μια νεαρή κοπέλα ΑμεΑ που απέδειξε χορεύοντας ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στην δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Ευχή όλων η συνέχεια των προσπαθειών και η έμπρακτη στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.