34χρονος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, σκοτώθηκε σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης




Ένας 34χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε πάνω σε ένα ΙΧ. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Το δυστύχημα έγινε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της  Αεροπορικής Βάσης Ελληνικού, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος Αναστάσιος Δήμος είχε βγει για φαγητό με συναδέλφους του και επέστρεφε στο σπίτι του. Την ώρα εκείνη έβρεχε. Για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στο φανάρι.To θύμα έμενε με τον αδελφό του ενώ ο πατέρας του είχε παλιότερα ουζερί στον Άγιο Δημήτριο.Πριν από πολλά χρόνια είχε χάσει τη μητέρα του από καρκίνο.  Οι φίλοι του στο facebook γράφουν:

“Ο Υπαρχιφύλακας Δήμος Αναστάσιος 34 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστων Αθηνών και είχε διατεθεί στο Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής λίγο πριν την 24:00 ώρα της Τετάρτης είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του, (πιθανόν) στην Λ . Βουλιαγμένης.

Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και κατέληξε.

Οι φίλοι και συνάδελφοι είναι συντετριμενοι για τον ξαφνικό χαμό του Τάσου. ..Το χαμόγελο του θα είναι πάντα εκεί ψιλά να μας φωτίζει. ..Αθάνατος στο μυαλό και στην καρδιά μας.”

Θλίψη και πόνο μας έδωσες Τασάρα εσύ που με τα αστεία σου μας έκανες μόνο να γελάμε. …Συννεφιασμενη και βροχερή η ψυχή μας όπως και η μέρα που ξημέρωσε. ….Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. …Πες μας πως είναι ένα από τα αστεία που συνηθιζες να κάνεις; ;;;;;;Σε παρακαλώ. ….

Τασαρα μου δεν θα προλάβω να κεράσω τον καφέ που λέγαμε αδερφέ…Βιάστηκες να φύγεις. …Τον πίνω μόνος μου, πικρό όπως όλοι οι φίλοι και οι συνάδελφοί σου. ..Καλό ταξίδι αδερφέ θα σε θυμάμαι πάντα…

Θανασης Τεγας

Το χαμογελαστο παιδι με τα γαλαζοπρασινα ματια απο σημερα δεν ειναι μαζι μας.Εχθες το βραδυ η λεωφορο Βουλιαγμενης ελαχε να ειναι η τελευταια σου διαδρομη πανω στη μηχανη που τοσο αγαπουσες..Ησουν ενας
καλος συναδελφος αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση απο τη μερα που σε γνωρισα ηταν…οτι ησουν παντα χαμογελαστος!!!
Συγχωρεσε με που σημερα δεν μπορω να χαμογελασω οπως δεν μπορει και κανενας που σε ηξερε.
Πιστεψε με φιλε Τασσο σημερα δακρυσαν πολλοι για σενα γιατι εφυγες νωρις….ναι ειναι πολυ νωρις στα 34 σου χρονια.
Κανε μας μια τελευταια χαρη…Εκει ψηλα που θα πετας ανεμελα με τη μηχανη σου …μη μας ξεχασεις γιατι κι εμεις δε θα σε ξεχασουμε ποτε….
Καλο ταξιδι ρε μπαγασα…

sinomosiologos.blogspot.gr
http://youtu.be/D0JA5vz8O3E

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.