Τρία χρόνια στη μάχη κατά της ακρίβειας χωρίς μεσάζοντες (VIDEO)
Κόσμος πολύς πηγαινοέρχεται από νωρίς το πρωί στην αγορά χωρίς μεσάζοντες στο Ελληνικό. Είναι το πρώτο Σάββατο του Φλεβάρη και οι πιο παλιοί παραγωγοί έχουν αρχίσει να συζητούν με εθελοντές και πελάτες για τα τρία χρόνια που συμπληρώνονται αυτές τις μέρες, τρία χρόνια από τότε που πρωτοήρθαν σε επαφή με τους εθελοντές του Κινήματος Εθελοντών Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και την προηγούμενη δημοτική αρχή του Χρ. Κορτζίδη. Οι εθελοντές στη γραμματεία κερνούν τον κόσμο μεζέδες και τα από τα μεγάφωνα ακούγεται μουσική.

Τρία χρόνια τώρα έχουν γνωριστεί όλοι καλά. Τρία χρόνια τώρα ο μήνας όλων ξεκινά από το Ελληνικό, μια από τις καλύτερες αγορές χωρίς μεσάζοντες σε όλη τη χώρα κατά γενική ομολογία. Τρία χρόνια έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης.

Το sinergasia.gr μίλησε με πολλούς για να διαπιστώσει τους λόγους που η δράση αυτή δεν ξεκίνησε απλά ως μια διαμαρτυρία κατά της ακρίβειας για να σβήσει, όπως έγινε με ανάλογες κινήσεις σε πολλά μέρη της χώρας. Αντίθετα, η συγκεκριμένη αγορά βελτιώνεται και μήνα με το μήνα και η αγοραστική κίνηση αυξάνεται συνεχώς. Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπερνά κάθε προσδοκία χάρη στην πολύ καλή οργάνωση από τους εθελοντές αλλά κυρίως στα οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα που διατίθενται από τους παραγωγούς.

ΠΗΓΗ:sinergasia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.