Προεκλογική επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στο Δημαρχείο Ελληνικού – Αργυρούπολης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο τον Πύρρο Δήμα Χρυσό Ολυμπιονίκη και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Γεώργιος Παρασκευόπουλος  Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Άρσης Βαρών ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κ. Καλιντέρης οι Αντιδήμαρχοι Πόλης κ. Τογρίδης και Υγείας κ. Μηνόπουλος καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Κανελλίδης. Στην συνάντηση ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία της δημιουργίας ομάδος άρσης βαρών στον Δήμο μας καθώς και την προώθηση του αθλήματος στα σχολεία μας. Ο Πύρρος Δήμας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου και τόνισε πως η Ομοσπονδία και ο ίδιος προσωπικά θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.

Μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο, ο βουλευτής Επικρατείας, Πύρρος Δήμας, θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώφη Γεννηματά, η οποία βρισκόταν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις διπλές εκλογές του 2012 και δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί θα είναι επίσης υποψήφια στη Β περιφέρεια Αθηνών

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.