Η Banda del sol ενθουσίασε το κοινό




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης¨παρουσιάστηκε μια εκδήλωση από το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης για τον αποχαιρετισμό του 2014 που ενθουσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν.
Για πρώτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή η Banda del sol υπό τη διεύθυνση του Φραγκίσκου Κοντορούση σε μια σύμπραξη με τα τμήματα Latin του Δήμου με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αργυρώς Κωνσταντινίδου και πραγματικά καταχειροκροτήθηκαν.

Σε γνωστές διασκευές Ελλήνων και ξένων συνθετών Χριστουγεννιάτικων και μη τραγουδιών άνοιξε τη βραδιά η Banda del Sol. Στη συνέχεια έγινε ένα ευχάριστο διάλειμμα με χορούς βαλς και τάνγκο από τα τμήματα Λάτιν του Δήμους και το κλείσιμο από την ορχήστρα, που από το δυνατό χειροκρότημα και τις επευφημίες του κόσμου, επιμηκύνθηκε μιας και δεν τους άφηναν να κατέβουν από τη σκηνή. Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η 17χρονη Κατερίνα Ξυνογαλά, που χόρεψε με μοναδικό τρόπο το “adagio” από το κονσέρτο του Aranjuez.
Το τέλος της χρονιάς σηματοδότησαν οι “μουσικές ζωής και χοροί με πάθος” και ευχόμαστε Χρονιά Πολλά και Καλή Χρονιά με ότι καλύτερο για τον καινούργιο χρόνο.

«Είναι ένα πρωτόγνωρο παιχνίδι ανάμεσα στις νότες και τα βήματα του χορού» είπε η συντονίστρια της βραδιάς, Βίκυ Φουσκίδου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Οικολογίας.
Πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς και σε όλους όσους συμμετείχαν για την άψογη βραδιά. Ένα ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γ. Κωνσταντάτο που στηρίζει κάθε προσπάθεια του πολιτισμού και σε όλους τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και το κοινό που παρευρέθησαν. Να είστε όλοι καλά και του χρόνου!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.