“Ξαναθυμόμαστε τις αξίες που μας κάνουν ανθρώπους”




Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, τα εγκαίνια του Κοινωνικού Συσσιτίου του δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου).

Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτούργησε μετά από συνεργασία του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με τη Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε οι άποροι συμπολίτες της πόλης να καλύπτουν βασικές ανάγκες τους με αξιοπρέπεια.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε στην ομιλία του ότι τέτοιες προσπάθειες «πρωτίστως και κυρίως στηρίζονται στον Εθελοντισμό, την αγάπη και την αυτοθυσία των εθελοντριών», ενώ ο Δήμαρχος Αλίμου ανέφερε ότι «με τέτοιες πρωτοβουλίες ξαναθυμόμαστε τις αξίες που μας κάνουν ανθρώπους».

Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης οι Ιερείς των εκκλησιών της πόλης μας, εθελόντριες κύριες του συσσιτίου, επίτροποι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, επεσήμανε ότι όλοι μαζί πρέπει να βοηθάμε τέτοιες προσπάθειες.

Όποιος κάτοικος του Αλίμου θέλει να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο ή όποιος θέλει να λαμβάνει βοήθεια από τις υπηρεσίες αυτές, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210 9883140 και 210 9853580 (Κοινωνική Υπηρεσία).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.