Holy Wood Stage – Δεκέμβριος 2014>Η νέα μουσική σκηνή της πόλης, ήρθε για να κάνει τη διαφορά στα μουσικά δρώμενα




 Στεγασμένο στο χώρο ενός από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου και παραγωγής επίπλων, το Holy Wood Stage φιλοξενεί και το Δεκέμβρη μια σειρά από ιδιαίτερες παραστάσεις – συμπράξεις, απ’ όπου δε θα λείψουν και οι εορταστικές πινελιές!
Το πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα, είναι: 

«Λυπάμαι» – Αρετή Κετιμέ & Δημήτρης Καρράς | Παρασκευές, 12 & 19 Δεκεμβρίου 2014 | 10:30 μ.μ.

Μετά από πολύ καιρό, η Αρετή Κετιμέ και ο Δημήτρης Καρράς ξανασμίγουν επί σκηνής σε ένα μουσικό πρόγραμμα που διαφέρει από τα προηγούμενα. Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν ξεκινήσει τη δισκογραφική συνεργασία τους εδώ και αρκετά χρόνια, θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που αγαπούν.

Boogie Sinners & Γιάννης Νικολάου | Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου στις 10:30 μ.μ.

Οι Boogie Sinners υποδέχονται στη σκηνή τον «Λαθρεπιβάτη» Γιάννη Νικολάου! Πρόκειται για μια συνεργασία έκπληξη για τους λάτρεις της Rhythm & Blues, της Rock ‘n’ roll της Rockabilly, αλλά και της Ελληνικής ροκ σκηνής. Οι Boogie Sinners, το «νέο αίμα» της rhythm & blues με «όπλο» τον πρώτο δίσκο τους «Τime To Roll» θα γκρουβάρουν με δικές τους συνθέσεις, παρέα με τον Γιάννη Νικολάου. Για μία βραδιά, θα επιστρέψουμε σε μια εποχή που το Rock n’ roll ήταν η έμπνευση για τον Γιάννη Νικολάου να συνθέσει επιτυχίες όπως, «Το Ρεμάλι», «Απόψε Λέω Να Μη Κοιμηθούμε», «Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Τα Μπλουζ του χωρισμού» και άλλα πολλά!

Οι Bandaχόθεν… πάνε σινεμά..! | Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ.

Έξι εξαιρετικοί μουσικοί «συναντιούνται» με αγαπημένα τραγούδια από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και μάς ταξιδεύουν μουσικά σε ένα νοσταλγικό παρελθόν τόσο μακρινό και ταυτόχρονα τόσο ζωντανό. Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων του ελληνικού κινηματογράφου (1914-2014), οι Bandaχόθεν θα ξαναδώσουν πνοή σε αξέχαστα κινηματογραφικά τραγούδια που σφράγισαν με τις ερμηνείες τους οι δημοφιλέστεροι Έλληνες πρωταγωνιστές. Αγαπημένες μελωδίες μεγάλων συνθετών που επένδυσαν μουσικά ταινίες όπως «Στέλλα», «Το σωφεράκι», «Μια ζωή την έχουμε», «Σάντα Τσικίτα», «Λαός και Κολωνάκι», «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος», «Λόλα», «Γοργόνες και μάγκες» και τόσες άλλες… Τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς στο σύγχρονο μουσικό και κινηματογραφικό μας πολιτισμό.

Groove Attack Big Band | Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ.

Η μπάντα που θα ταράξει τα μουσικά δρώμενα με τις απίθανες ερμηνείες της και το μοναδικό ρεπερτόριό της. Με καινούριες συνθέσεις αλλά και με άλλες διαχρονικές all time classic – ενορχηστρώσεις από τους καλύτερους παγκοσμίως ενορχηστρωτές της διεθνούς jazz, Latin, funk και ορχηστρικής μουσικής για Big Band…

Μητέρα Φάλαινα Τυφλή & Πάνος Βιντζηλαίος | Πέμπτες, 11 & 18 Δεκεμβρίου 2014 | 10:30 μ.μ.

Η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή συναντά το νέο τραγουδιστή Πάνο Βιντζηλαίο σε μία απρόσμενη σύμπραξη επί σκηνής. Τραγούδια και από τις δύο δισκογραφικές δουλειές της Φάλαινας («Ορχήστρα στο Βυθό» και «Ναυάγια στη Στεριά»), αλλά και απίθανες διασκευές από τη διεθνή ροκ παράδοση και τραγουδοποιΐα, είναι τα υλικά της μοναδικής αυτής συνεργασίας που θα συζητηθεί. Οι Bruce Springsteen, Paolo Nutini, The Commitments, U2, Joe Cocker, Jamie Cullum, Midnight Oil και πολλά άλλα γκρουπ και καλλιτέχνες, διασκευάζονται υπό το ξεχωριστό πρίσμα της Μητέρας Φάλαινας Τυφλής παρέα με τον Πάνο Βιντζηλαίο.

Apalaente | Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου στις 10:30 μ.μ.

Οι «Apalaente» δημιουργήθηκαν το 2012, από τον τραγουδιστή τους Βίκτωρα Ρομποτή. Το ύφος του συγκροτήματος έχει αναφορές στην ελληνική ποπ-ροκ και έντεχνη μουσική σκηνή και επιλεγμένους τίτλους από γνωστά τραγούδια διεθνούς ρεπερτορίου, όπως επίσης και δικά τους κομμάτια.

Εραστές του Ονείρου | Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου στις 9:30 μ.μ

Seven Eleven & Goldie Edition παραμονή Χριστουγέννων | Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου στις 10:30 μ.μ.

Φέτος τα Χριστούγεννα, την ώρα που η πιτσιρικαρία θα περιμένει τον Άγιο Βασίλη, εκείνος θα βρίσκεται στο Holy Wood Stage να ροκάρει με τους Seven Eleven και τους Goldie Edition. Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου το Holy Wood Stage φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται στη σκηνή τους γνωστούς θρασύτατους ροκάδες Seven Eleven μαζί με τους Goldie Edition, που θα μας ταξιδέψουν σε χρυσές pop rock επιτυχίες των 80’s -90’s και όχι μόνο!

Χρήστος Δάβρης | Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ.

Ο Χρήστος Δάβρης μετά από την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή του στο HolyWood stage, επιστρέφει στον ίδιο χώρο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων, υπό τους ήχους του λαούτου αλλά και της ιδιαίτερης φωνής του.

Νίκος Ζουρνής & Αντιγόνη Μπασακάρου | Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, 10:30 μ.μ.

Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνεύτρια Αντιγόνη Μπασακάρου ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει. Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή («Χιλιόμετρα», «Όλα τα χρώματα του Μπλε»), αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις με ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Poza Mostra | Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ.

Οι Poza Mostra επιχειρούν να επιτελέσουν για ακόμα μια φορά λειτούργημα, φέρνοντας τη συμφιλίωση σε έναν διχασμό που ταλανίζει τον πλανήτη από τη δεκαετία του 1970. Μιλάμε για τη μάχη ανάμεσα στους καρεκλάδες* και τους ροκάδες. Οι μεν με μόνο τους όπλο τα φαντεζί κοστούμια τους, τις χορευτικές τους ικανότητες και τη disco μουσική, οι δε, με όπλα την αντρίλα, τη ροκιά και μία σειρά από έπιπλα και λοιπά οικιακά σκεύη. Σας καλούμε όλους σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, να ενισχύσετε τον αγώνα μας για τη συναδέλφωση των μουσικών οπαδών. «Ελάτε όπως είστε». Όλους σας πάμε!

Happy New Year with Elvis Presley By DK & The Band Live Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 1:00 π.μ.

Το Holy Wood Stage σάς προσκαλεί στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς που φεύγει! Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μετά την αλλαγή του χρόνου, ελάτε να υποδεχθούμε το Νέο Έτος με ένα αφιέρωμα στον Μεγαλύτερο Θρύλο της μουσικής, τον Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll και του Rockabilly Elvis Presley. Ένα μεγάλο αφιέρωμα ζωντανά από τους DK & The Band, την πρώτη Elvis Presley Tribute Band στην Ελλάδα.

Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος | (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418 | Κιν. : 6945314316- Πηγή: Ogdoo.gr – http://www.ogdoo.gr/diaskedasi/mousikes-skines/holy-wood-stage-dekemvrios-2014

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.