Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό BAZAAR




Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας διοργανώνει τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό BAZAAR στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Με κεντρικό σύνθημα «ΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ …ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας ενώνει τις δυνάμεις του με τη νέα Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στον κοινό στόχο για τη συγκέντρωση χρημάτων και την υποστήριξη του σημαντικού έργου που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας.

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2014 οι εκδηλώσεις του Bazaar θα λάβουν χώρα στην στοά του Εμπορικού Κέντρου ΑΡΙΑΝ, επί της οδού Αγγέλου Μεταξά 11, ενώ στις 17 Δεκεμβρίου 2014 το Bazaar θα συνεχιστεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Γλυφάδας, Λ. Βουλιαγμένης 57.

Πανέμορφες χειροτεχνίες από τους Τομείς Παιδαγωγικών και Διακόσμησης του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά εδέσματα από τους Pastry Chef, θα διατεθούν προς πώληση, για τη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού ενώ διάφορα happenings όπως face painting και γιορτινά χτενίσματα από τον τομέα Ομορφιάς και Μόδας θα διασκεδάσουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Bazaar.

H εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.