Τα «Εξάρχεια των Νοτίων Προαστίων»




(Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Διαβάζοντας τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ των vimaonline και silvercity που διαφέρουν μόνο στον τίτλο για τους νυχτερινούς εμπρησμούς στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη το βράδυ του Σαββάτου της 6ης Δεκεμβρίου, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται (για μια ακόμη φορά) να εμπλακεί στα περιστατικά το όνομα του Χρήστου Κορτζίδη.
Αφού πρώτα ο συντάκτης μετονομάσει το δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης σε «Εξάρχεια των Νοτίων Προαστίων» στήνει ένα σκηνικό κακόγουστου αστυνομικού θρίλερ όπου εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις που μετατρέπουν σε «φρούριο» την πόλη έχουμε και δύο ηρωικούς αντιδημάρχους να ξενυχτούν όλο το βράδυ γιατί έχουν πληροφορίες ότι θα χτυπηθούν δημοτικές εγκαταστάσεις.
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Κορτζίδης εκείνο το βράδυ είχε σχέδιο να καταλάβει το δημαρχείο;
Δεν κάνουμε πλάκα. Ο ρεπόρτερ επισημαίνει ότι «τα περιστατικά έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά πράξεων βανδαλισμών, που είχαν προηγηθεί και είχαν γίνει στο Ελληνικό και Αργυρούπολη από αγνώστους σε βάρος πρόσφατα εξωραϊσμένων και καθαρισμένων δημοτικών εγκαταστάσεων». Για τους οποίους βανδαλισμούς ο δήμαρχος Κωνσταντάτος θυμίζουμε ότι είχε εγκαλέσει τον Χρήστο Κορτζίδη τουλάχιστον ως ηθικό αυτουργό.

Έλεος πια!
Μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.