Πρώτη νίκη για τον Άλιμο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής – Ο Σαγανάς εκτέλεσε την Επισκοπή – δείτε τα 2 γκολ (VIDEO)




Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πανηγύρισε ο Άλιμος.

Η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου, πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο επικρατώντας 0-2 της Επισκοπής και ανάσανε βαθμολογικά, ξεφεύγοντας κάπως από τις τελευταίες θέσεις. Παράλληλα εννοείται πως… λυτρώθηκε κάνοντας σεφτέ στα τρίποντα, αφού μέχρι τώρα μετρούσε στην δεύτερη κατηγορία πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πολύπειρος επιθετικός Προκόπης Σαγανάς, ο οποίος χτύπησε δύο φορές στο φινάλε και χάρισε τη νίκη στον Άλιμο. Πάντως, φάση-κλειδί ώστε να πάρει αυτή την τροπή η αναμέτρηση ήταν εκείνη του 72′ όταν ο Μανουσάκης ανέκοψε με φάουλ τον Παντελή ο οποίος έφευγε φάτσα με τον Γουναρίδη, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Επισκοπή για το επόμενο εικοσάλεπτο με παίκτη λιγότερο.
Ο Άλιμος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική του υπεροχή, είχε δοκάρι στο 79′ σε εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη, ενώ λυτρώθηκε στο 83′ όταν ο Σαγανάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ασίστ το Καλαϊτζίδη. Λίγα λεπτά αργότερα έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο διπλό της ομάδας του, όταν στο 87′ με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 και αποτελείωσε την Επισκοπή.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (86′ Ράντοβιτς), Πυθαρούλης, Δουμάνης (77′ Τζανάκης), Δελήμπασης, Δρακάκης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης (86′ Βελονάκης).
ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης (79′ Κουμπαρούλης), Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Κάρδαρης (59′ Μπεριέξ), Σταύρου (70′ Γούλας), Παντελής, Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου.

prismasport.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.