Καθάρισαν το βυθό σε Βάρκιζα και Βούλα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι καθαρισμοί των βυθών και των παραλιών, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μελετών Αρχαίας και Μεσαιωνικής Αλεξάνδρειας με τη συμμετοχή εθελοντών από το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.).
Η δράση αφορούσε τον καθαρισμό του βυθού στο αλιευτικό καταφύγιο Βάρκιζας, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, και του βυθού της Β’ Πλαζ Βούλας, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, ενώ ταυτόχρονα, εθελοντές του θεραπευτικού προγράμματος, μαζί με κατοίκους της περιοχής καθάρισαν τις κοντινές παραλίες. Στα πλαίσια της δράσης, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας του Δήμου στη Βούλα ο Ιστορικός, κ. Χάρης Τζάλας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Ενάλιες Αρχαιολογικές Έρευνες της Ελληνικής Αποστολής στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου. 1998 – 2014».
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στον καθαρισμό και ειδικότερα στα μέλη του προγράμματος, εξέφρασε τον θαυμασμό του αφού, όπως τόνισε, μέσα από τον δύσκολο και ανηφορικό αγώνα που δίνουν αποτελούν παράδειγμα για όλους μας.
Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας, τα καταστήματα «Αρτόπολις» και «Κατσαρλίνος», καθώς και το αθλητικό κέντρο «Star Football Club» για την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Μετά το τέλος της δράσης όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη, αντίστοιχη δράση στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.