Οι πατατοπαραγωγοί της Νάξου “Αγαπούν τον Άλιμο” (VIDEO)




 

Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από την προηγούμενη προσφορά των 15 τόνων και άλλοι 19 τόνοι πατάτες έφτασαν από το νησί της Νάξου με το καράβι στον Πειραιά και από εκεί  στο κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας. Από το πρωί άρχισαν να παραλαμβάνουν τα σακιά οι δικαιούχοι (πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, κοινωνικό παντοπωλείο, παιδικοί σταθμοί, τα συσσίτια των εκκλησιών Αγίου Παντελεήμονα και Μεταμόρφωσης του Σωτήρα και η Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”).

Ο δήμαρχος Αλίμου,  ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Περιβάλλοντος & Οικολογίας Αρτέμη Καραμολέγκο,  που είχε την ευθύνη του συντονισμού τους Σάκη Δήμου και Γιώργο Μακαριγάκη και φυσικά τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρη Καπούνη.

H κυρία Ελένη που έχει την ευθύνη του κυλικείου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας φρόντισε να γίνει και η δοκιμή  φτιάχνοντας μία υπέροχη ομελέτα με …πατάτες Νάξου.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Οι πατατοπαραγωγοί της Νάξου “Αγαπούν τον Άλιμο” (VIDEO)

  • 06/12/2014 at 5:31 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως ενημερώνεται ο κόσμος γιαυτό εγώ είναι η δεύτερη φορά που το μαθαίνω αφού έχουν δοθεί. Όσους ρώτησα επίσης εδώ στη γειτονιά κοντα στη Υψηλάντου κανείς δεν ενημερώθηκε και οικογένειες και με τέσσερα παιδιά . Πάντως μπράβο σε όλους!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.