Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου για το 2015




O Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Πέτρος Ξηνταβελώνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Για πρώτη φορά στην ιστορία και των δύο πρώην Δήμων Ελληνικού και Αργυρούπολης εγκρίνεται ο Προϋπολογισμός του ενιαίου Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης πριν την έλευση του νέου έτους.

Όπως ανακοίνωνσε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Πέτρος Ξηνταβελώνης«για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου, εγκρίθηκε, με την 82301/54112/18.12.2014 απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ο προϋπολογισμός του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για το οικονομικό έτος 2015 πριν ακόμα τελειώσει του 2014».
Η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Κωνσταντάτου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την συνέπεια λόγων και έργων και αποκαθιστά ένα ομαλό κλίμα, αξιοπιστία και αμοιβαίο σεβασμό στις σχέσεις του Δήμου με τους προμηθευτές, εργολάβους και παρόχους υπηρεσιών προς τους δημότες, έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα.
Το αποτέλεσμα αυτό πρωτίστως οφείλεται στις Οικονομικές Υπηρεσίες, την Διευθύντρια κ. Βιτώρη Αρετή  και τα επιτελικά στελέχη του Δήμου  οι οποίες παρά τις νέες δαιδαλώδεις και ατέρμονες διαδικασίες, τη θέσπιση νέων ελεγκτικών μηχανισμών (Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ κ.λπ.), τη συνεχή μείωση του προσωπικού και την απογύμνωση των υπηρεσιών του Δήμου, κατάφεραν να ολοκληρώσουν έγκαιρα όλες τις ενέργειες ώστε ο Δήμος να είναι ένας από τους λίγους Δήμους της χώρας που έχουν έγκαιρα επικυρωμένο προϋπολογισμό.
Ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος φανερά ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού ευχαρίστησε τα στελέχη που δούλεψαν με ταχύτητα και ευσυνειδησία προς αυτή την κατεύθυνση, τόνισε ότι: «έχουμε πλέον έγκαιρα έναν επικυρωμένο προϋπολογισμό πράγμα που επιβεβαιώνει την νέα μας αντίληψη για την ταχεία και ποιοτική διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που αφορούν τους Δημότες μας…. έχουμε πλεόν έναν Προϋπολογισμό ο οποίος μπορεί να μην είναι αυτός που ονειρευόμαστε, αφού δηλώνει μεγαλόφωνα την απραξία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής στο να κάνει μελέτες και να ωριμάσει έργα, είναι όμως ένας προϋπολογισμός με κοινωνική ευαισθησία που στοχεύει στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.