Ανδρέας Κονδύλης: “ο Προϋπολογισμός είναι ειλικρινής, συνεπής και δημιουργικός”




Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου ο Προϋπολογισμός του έτους 2015, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014.
Ο πρώτος Προϋπολογισμός της νέας Δημοτικής Αρχής στον Άλιμο δίνει με έμφαση προτεραιότητα στην αύξηση των δαπανών για την κοινωνική αλληλεγγύη, τις νέες τεχνολογίες και το πράσινο.
Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης περιέγραψε το όραμα της Δημοτικής Αρχής για την πόλη και πως αυτό ξεκινά να υλοποιείται μέσα από τον Προγραμματισμό του 2015.
«Με τρεις λέξεις, ο Προϋπολογισμός είναι ειλικρινής, συνεπής και δημιουργικός. Προσανατολιζόμαστε στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη, στην ποιότητα ζωής, στην καθημερινότητα, τη μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες και για την οικογένεια και την ανάπτυξη στην πόλη» τόνισε ο Δήμαρχος Αλίμου.
Ειδική αναφορά έγινε για τα οικονομικά των Δήμων πανελληνίως και για τις περικοπές που έχουν υποστεί από το κράτος, ζήτημα για το οποίο η Δημοτική Αρχή Αλίμου έχει συνταχθεί με την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, για δυναμική διεκδίκηση από την Πολιτεία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.