“Οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των ληξιπροθέσμων οφειλών”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και του  Προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ κ.Καλιντέρη δόθηκε οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των ληξιπροθέσμων οφειλών του οργανισμού που είχαν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν. Με παρέμβαση του Δημάρχου και του Προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Σταϊκούρα υπεγράφη η απόφαση για την ένταξη του Οργανισμού στην ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και εν συνεχεία στις  4-11-2014 το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε  το υπ΄ αριθμ. 41065 έγγραφο όπου ο Υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε την επιχορήγηση  ύψους 682.981€.

Για τον Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. αυτό αποτελεί απόφαση ιστορικής σημασίας μιας και μετά την εξ ολοκλήρου αποπληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών του, το Νομικό Πρόσωπο γυρίζει σελίδα και  μπορεί πλέον να προχωρήσει σε υλοποίηση ου οράματος και των στόχων της νέας διοίκησης . Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου  καθώς και το οικονομικό τμήμα του Αθλητικού Οργανισμού για τις επίπονες προσπάθειες που κατέβαλλαν ολο αυτό το διάστημα.

Ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κ. Καλιντέρης  δήλωσε τα εξής :’ Ως νέα διοίκηση από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας θέσαμε ως πρώτη μας προτεραιότητα την εξεύρεση οριστικής λύση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Οργανισμού και την οικονομική εξυγίανση του. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τις Υπηρεσίες του Δήμου και του Αθλητικού Οργανισμού γιατί καταφέραμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να απαλλαγούμε από τα βάρη των ληξιπρόθεσμων οφειλών .Ο Αθλητικός Οργανισμός επιτελεί σπουδαίο αθλητικό, κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο και με την βοήθεια όλων των εργαζομένων σε αυτόν θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε πλέον τις  υποδομές μας και να εμπλουτίσουμε με νέα προγράμματα τις δράσεις μας’.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.