“Με ξένα κόλυβα μνημόσυνο”




(Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Θριαμβολογεί ο κ. Κωνσταντάτος στην ιστοσελίδα του δήμου ότι με συντονισμένες ενέργειες, μαζί με τον πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ κ. Καλιντέρη πέτυχαν να αποσπάσουν από τον υπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα επιχορήγηση ύψους 682.981€ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του αθλητικού οργανισμού.

Οι ενέργειες για την ένταξη του ΟΝΑΔΕΑ στους επιχορηγούμενους από το υπουργείο Οικονομικών οργανισμούς για ληξιπρόθεσμες οφειλές έγιναν επί θητείας Χρήστου Κορτζίδη. Με την καθοριστική συμβολή των υπηρεσιών του δήμου, το Σύμφωνο Αποδοχής Όρων Ληξιπρόθεσμων Οφειλών μεταξύ του δήμου και του υπουργείου οικονομικών υπογράφηκε στις 15-5-2014.

Με την υπ΄αριθμό 41065/4-11-2014 απόφαση του υπουργού Οικονομικών επιχορηγούνται εκτός από τον ΟΝΑΔΕΑ άλλα δύο νομικά πρόσωπα των δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Πολυγύρου Χαλκιδικής. Δεν γνωρίζουμε αν οι αντίστοιχοι δήμαρχοι παρουσιάζουν και αυτοί ως προσωπική τους επιτυχία την επιχορήγηση ή αν τους κλέβει όλη τη δόξα ο κ. Κωνσταντάτος.

Ο κ. Κωνσταντάτος αναφέρεται αόριστα σε χρέη του ΟΝΑΔΕΑ τα οποία δημιουργήθηκαν κατά το παρελθόν. Ποιο παρελθόν όμως; Δεν το διευκρινίζει. Για την ιστορική λοιπόν αλήθεια ενημερώνουμε ότι την 1-1-11 παραλάβαμε τον ΟΝΑΔΕΑ με χρέος 1.649.000 € το οποίο μέχρι το 2013 το μειώσαμε κατά περίπου ένα εκατομμύριο (966.019 €). Οι τελευταίες ληξιπρόθεσμες οφειλές κλείνουν με την τελευταία επιχορήγηση.

Ο Χρήστος Κορτζίδης και οι συνεργάτες του ξεχρέωσαν τον ΟΝΑΔΕΑ και τον απάλλαξαν σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια από χρέη που δημιουργήθηκαν από την διοίκηση Τσαρπαλή και τους σημερινούς συνεργάτες του κ.Κωνσταντάτου.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντάτος οφείλει μια εξήγηση. Γιατί αφού τα χρέη του ΟΝΑΔΕΑ ρυθμίστηκαν επιβλήθηκε εγγραφή 10 € στους συμμετέχοντες στα αθλητικά προγράμματα;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.