Γλυφάδα – Ψήφισμα για την κατάργηση και συγχώνευση λεωφορειακών γραμμών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου, το ζήτημα της κατάργησης και συγχώνευσης λεωφορειακών γραμμών συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, το οποίο και υιοθέτησε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

«Ο Δήμος Γλυφάδας αντιδρά έντονα στην κατάργηση και συγχώνευση λεωφορειακών γραμμών, που πλήττει άμεσα την πόλη μας.

Εκφράσαμε από την αρχή την αντίθεσή μας στη συγκοινωνιακή υποβάθμιση του Δήμου Γλυφάδας, που στερείται ζωτικών μεταφορικών υπηρεσιών για τους πολίτες.

Με το νέο σχεδιασμό των γραμμών από τις Συγκοινωνίες Αθηνών πλήττεται η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από και προς τη Γλυφάδα, επιβαρύνοντας τόσο τους δημότες, όσο και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Παράλληλα, η μείωση των λεωφορειακών γραμμών θα έχει ως συνέπεια την αύξηση της κίνησης επιβατικών οχημάτων στην ήδη επιβαρυμένη από κίνηση Γλυφάδα.

Απαιτούμε:

– Την ενίσχυση των λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από την πόλη μας

– Την πύκνωση των δρομολογίων από και προς τη Γλυφάδα

– Την άμεση δρομολόγηση της επέκτασης της γραμμής 2 του Μετρό, με τρεις σταθμούς στη Γλυφάδα μετά από τον υφιστάμενο σταθμό στο Ελληνικό

Η προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών της Γλυφάδας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα και δυναμικά.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.