Μπαταρίες απορριμματοφόρων του Δήμου 3Β έκλεψαν άγνωστοι
Κλοπές και δολιοφθορές σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή (07-11-14), στον χώρο φύλαξης οχημάτων του Δήμου των 3B, στην περιοχή της Βάρης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, άγνωστοι εισέβαλαν στον χώρο φύλαξης και αφαίρεσαν τέσσερις μπαταρίες από δύο οχημάτα αποκομιδής απορριμμάτων, προκαλώντας ζημιές στα καλώδια σύνδεσης των απορριματοφόρων, που αναγκαστικά ακινητοποιήθηκαν, αλλά και φθορές στην περιουσία του Δήμου και κατ’ επέκταση των δημοτών.

Τη Δευτέρα το πρώι(10-11-14), οι υπάλληλοι που προσήλθαν στον χώρο για να ξεκινήσουν τη βάρδιά τους, διαπίστωσαν ότι έλειπαν οι μπαταρίες των οχημάτων. Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που κατέφθασε στον τόπο του συμβάντος, προκειμένου άνδρες της σήμανσης να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Πρόκειται για μια υπόθεση που εξετάζεται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια και άλλα φαινόμενα, ώστε να προστατευτεί το περιουσιακό υλικό του Δήμου, που είναι άκρως απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της Πόλης.

Η ζημιά αποκαταστάθηκε άμεσα και η αποκομιδή συνεχίζεται κανονικά.

Πηγή: anatropionline.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.