Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης

Κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ελήφθησαν μεταξύ άλλων αποφάσεις σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου.
Ειδικότερα εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία:
1. Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου, με στόχο την καλύτερη κατανομή αρμοδιοτήτων και δυναμικού έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών προς τους δημότες.
2. Οι προϋπολογισμοί , του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού και του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης.
Οι προϋπολογισμοί όπως ορίζει ο νόμος είναι ισοσκελισμένοι , και προγραμματίζουν την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των εσόδων τους για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και επέκταση των δραστηριοτήτων προς όφελος των δημοτών μας.
Επίσης αποφασίστηκε:
• Η διαμόρφωση τμήματος της οδού Βάκχου ,πλησίον των σχολικών συγκροτημάτων 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο, σε οδό ήπιας κυκλοφορίας, για τη μεγαλύτερη ασφάλεια των μαθητών .
Ομόφωνα αποφασίστηκε:
• Η χορήγηση διατακτικών τροφίμων σε οικογένειες δημοτών μας που βρίσκονται σε εξαιρετική και έκτακτη ανάγκη, εν όψει των Χριστουγέννων.
• Η επιστροφή των δημοτικών τελών σε πολύτεκνους και ΑΜΕΑ άνω του 67% για το έτος 2013.
• Η ετήσια οργάνωση εκδήλωσης στη μνήμη του Κωνσταντίνου Λύτρα .
Εκτός από τα παραπάνω το Δ.Σ συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για 35 ακόμη θέματα που αφορούν τη δράση του Δήμου.
Βασίλης Βαλασόπουλος  – δήμαρχος Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.