200 εμβόλια γρίπης για τα ΚΑΠΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ/ου Μηνόπουλου και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Interamerican εξασφαλίστηκαν 200 εμβόλια γρίπης.
Τα εμβόλια πραγματοποιήθηκαν Δωρεάν την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο Α Κ.Α.Π.Η. Ελληνικού και την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στο Α Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης στα μέλη που είχαν δηλώσει την συμμετοχή τους έγκαιρα.
Διατέθηκαν επίσης σε μέλη των άλλων Κ.Α.Π.Η. του Δήμου  μετά από ανακοίνωση που προηγήθηκε, σε όσους εξυπηρετούνται από  το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, καθώς και σε άπορους και ανασφάλιστους κατοίκους μας που εξυπηρετούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία και που λόγω προβλημάτων υγείας προτείνεται ο αντιγριππικός τους εμβολιασμός
Ο εμβολιασμός υλοποιήθηκε αφού προηγήθηκε  εξέταση από τον ιατρό της Interamerican από νοσηλεύτριες που ευρέθησαν στους χώρους  και είχε στόχο την στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων πληθυσμού του Δήμου μας.
Την εκδήλωση-δράση πρόληψης χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ/ος Κωνσταντάτος που ευχαρίστησε την Interamerican  και   συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.