12ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Xterra Greece)

Με περισσότερους από 400 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο XTERRA 12ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος στον αγώνα αλλά και τους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν απο κοντά τη διοργάνωση.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη απο τους συμμετέχοντες, αφού λόγω τεχνικού προβλήματος στο σύστημα χρονομέτρησης, (και παρά το γεγονός οτι οι περισσότεροι αθλητές ειχαν τοποθετήσει σωστά το chip χρονομέτρησης) δεν καταγράφηκαν οι χρόνοι τερματισμού κάποιων αθλητών, δημιουργώντας ετσι πρόβλημα στην τελική κατάταξη αλλά και στις επιμέρους κατηγορίες.
Για να μπορέσουμε να έχουμε τα σωστά τελικά αποτελέσματα, θα αναρτήσουμε μέχρι αύριο φωτογραφίες στο facebook όλων των συμμετεχόντων απο τον τερματισμό τους, στις οποίες γνωρίζουμε τον πραγματικό χρόνο λήψης τους. Θα χρειαστούμε απο εσάς να κάνετε tag τον ευατό σας στις σχετικές φωτογραφίες που εμφανίζεστε. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την εταιρεία χρονομέτρησης θα είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε και να προσθέσουμε τους χρόνους σε αυτούς που δεν έχουν χρονομετρηθει και ετσι να εχουμε σωστά τελικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την συνεργασίας σας και ζητούμε συγγνώμη για το προβλημα που δημιουργήθηκε.
XTERRA Greece

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.