Την άμεση λειτουργία του Αναψυκτηρίου ζητάει ο δήμαρχος Αλίμου




 

Την άμεση λειτουργία του Αναψυκτηρίου, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι, ζητάει ο δήμαρχος Αλίμου. Στο έγγραφο το οποίο κοινοποίησε στους νέους ιδιοκτήτες, ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν ανοίξει μέχρι το τέλος του μήνα, ο δήμος θα καταγγείλει τη σύμβαση.

Στα δύο τελευταία Δημοτικά Συμβούλια έχει γίνει αναφορά για το θέμα της λειτουργίας του Αναψυκτηρίου από δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι μεταφέρουν ερωτήματα των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέοι ιδιοκτήτες περιμένουν την άδεια της Πολεοδομίας (είχε γίνει καταγγελία για πολεοδομικές παραβάσεις), η οποία καθυστερεί λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών. Να σημειώσουμε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες πληρώνουν κανονικά τα ενοίκια στο δήμο. Ο διαγωνισμός για το Αναψυκτήριο είχε γίνει όταν ήταν δήμαρχος ο Θάνος Ορφανός. Μάλιστα είχε ειπωθεί ότι θα άνοιγε πριν τις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου για να παρουσιαστεί ως ένα από τα μεγάλα έργα.

Δείτε τι αναφέρει το έγγραφο του Ανδρέα Κονδύλη προς τους νέους ιδιοκτήτες:

“Σε συνέχεια της προφορικής συνεργασίας που είχαμε στις αρχές Σεπτεμβρίου με τον εκπρόσωπο της εταιρείας σας κ.Αθανάσιο Πριόβολο, επανέρχομαι στο ζήτημα της λειτουργείας του αναψυκτηρίου, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σας επαναλαμβάνουμε και εγγράφως ότι η μη λειτουργία του μισθίου Καταστήματος (Αναψυκτηρίου) μέχρι και σήμερα αποτελεί αντισυμβατική συμπεριφορά σας και κακή χρήση του μισθίου. Σας υπενθυμίζω ακόμα ότι κατά την ανωτέρω συνάντησή μας είχατε ρητά δεσμευθεί να ανοίξει το Αναψυκτήριο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2014 το αργότερο, κάτι που δεν έγινε.

Κατόπιν τούτων, σας καλούμε να ανοίξετε το Κατάστημα Υ.Ε άμεσα, σε εκτέλεση της νόμιμης και συμβατικής σας υποχρέωσης.

Στην περίπτωση που δεν κάνετε τούτο εντός των επομένων 15 ημερολογιακών ημερών, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τη μισθωτική σύμβασή σας”.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.