Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων στον Άλιμο – Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη που έγινε με κλιμάκιο του ΟΑΣΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στο Δημαρχείο Αλίμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου του ΟΑΣΑ με το Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των λεωφορειακών γραμμών στον Άλιμο.

Αίτημα του Δήμου μας είναι η αλλαγή του δρομολογίου του 101, ώστε να συνδεθούν οι περιοχές της πόλης μας μεταξύ τους και με το σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Άλιμος», καθώς επίσης και η πύκνωση των δρομολογίων των υπολοίπων γραμμών του Αλίμου (109, 141, 142).

Για το ίδιο θέμα έχουν προηγηθεί τρεις επισκέψεις του Δημάρχου Αλίμου στο Υπουργείο Μεταφορών και στη διοίκηση του ΟΑΣΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εντός του μηνός Οκτωβρίου προγραμματίζονται συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου και του ΔΣ του ΟΑΣΑ, ώστε η νέα λεωφορειακή γραμμή του 101 να ξεκινήσει να λειτουργεί μέχρι το Δεκέμβριο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μάνος Γαρυφαλάκης, καθώς και ο συγκοινωνιολόγος του Δήμου Δημήτρης Αναστασίου.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων στον Άλιμο – Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη που έγινε με κλιμάκιο του ΟΑΣΑ

  • 16/10/2014 at 1:04 μμ
    Permalink

    μα έτσι και αλλιως το 101 εξυπηρετεί μια χαρα τον άλιμο….και στο σταθμο του μετρό Άλιμος σταματαει και από δωδεκανήσου ιωνίας θεομήτωρος και αγ.δημητρίου και αλίμου περνάει και κάνει στάση πάνω στη ποσειδώνος ώστε να φτάνει κόσμος και στο τραμ…τι πρόβλημα υπάρχει και πρέπει να αλλάξουν ΠΑΛΙ οι γραμμές???

    Απαντήστε
  • 16/10/2014 at 3:02 μμ
    Permalink

    Αν θελετε να εξηπηρετησετε τον κοσμο ξαναγυριστε τα οπως ηταν κ το 101 που μπορουσαμε με μια συγκοινωνια να παμε πειραια κ το 141 που περναγε απο το εοππυ αλιμου σε τακτα χρονικα διαστηματα. Αυτη θα ειναι πραγματικη εξηπηρετηση! Τωρα μονο ταλαιπωρια υπαρχει.

    Απαντήστε
  • 16/10/2014 at 9:12 μμ
    Permalink

    Αποφάσισαν τα συμφωνημένα από τον Φεβρουάριο; Αφού και οι πέτρες ξέρουν ότι ο Ορφανός είχε κανονίσει για το 101 από τότε και πως απλά το θέμα είχε παγώσει σε όλους τους Δήμους ο ίδιος ο ΟΑΣΑ λόγω εκλογών. Τώρα που ξεπάγωσε, το παρουσιάζουν και ως επιτυχία..
    Δε ρωτάτε, ως δημοσιογράφοι, τον κο Αναστασίου που ήταν στη σύσκεψη για να σας το επιβεβαιώσει;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.