“Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αλίμου” (VIDEO




Τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου με προϊόντα από το παζάρι που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Αμπελακίων Αλίμου και η Πρωτοβουλία Εθελοντών, εξήγγειλε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης. Μάλιστα στη επόμενη δράση θα υπάρχει και ειδικό καλάθι  για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Χαρακτηριστικό της μεγάλης επιτυχίας που είχε το παζάρι με τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, είναι το γεγονός ότι ξεπουλήθηκε όλο το λάδι (Extra παρθένο Ορεινής Κορινθίας 16,00 ευρώ τα 5 λίτρα).

Ανδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου:
“Συγχαρητήρια στους εθελοντές, στο σύλλογο Αμπελακίων, σε όλους όσους δούλεψαν για να διοργανωθεί η εκδήλωση.Στηρίζουμε όλες τις πρωτοβουλίες των συλλογικοτήτων και των φορέων, πολλά προϊόντα θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.Υπάρχει σκέψη την επόμενη φορά να έχουμε και ένα καλάθι για να αφήνει όποιος θέλει κάτι και για τους συμπολίτες μας που βοηθούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Δεν είναι μόνο τιμές που είναι καλές, είναι και η ποιότητα των προϊόντων”.
Αρτέμης Καραμολέγκος – αντιδήμαρχος Καθαριότητας και εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Εθελοντών:
” Η προσέλευση ήταν μεγάλη, πολλοί λένε ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, οι παραγωγοί ξεπούλησαν, κάποιοι ήδη έχουν φύγει.Θα το επαναλάβουμε σύντομα γιατί το ζητάει ο κόσμος”.

Κωνσταντίνος Τουρκομανώλης (γενικός γραμματέας του συλλόγου Αμπελακίων) και Σοφία Κοσμά (μέλος)

‘Πολύ καλά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Ο κόσμος επωφελήθηκε από αυτή τη δράση. Πουλήθηκε πάνω από ένας τόνος λάδι.Στην επόμενη δράση θα έχουμε περισσότερα προϊόντα και καλύτερες τιμές”.

Aυθεντικό κυριακάτικο παζάρι με συνοδεία λύρας και λαούτου, μαντινάδων και ρακής (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.