Συναυλίες Χορωδιών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




Μικτή χορωδία Αργυρούπολης υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Κώστα Ευαγγελάτου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Σεπτεμβρίου και οι δύο μικτές χορωδίες του Δήμου τόσο της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης όσο και της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού συμμετείχαν στο «Φεστιβάλ Χορωδιών Δαύλειας – Λιβαδειάς» και στις «Γιορτές Πόλης 2014» του Δήμου Αγίας Βαρβάρας αντίστοιχα.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο δήμους που μας τίμησαν με την πρόσκληση τους καθώς και σε όλους τους εθελοντές καλλιτέχνες, χορωδούς και μουσικούς, που στηρίζουν το θεσμό με πολύ αγάπη.

Την εκδήλωση του Σαββάτου στην Δαύλεια – Λιβαδειάς άνοιξε η Μικτή χορωδία Αργυρούπολης υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Κώστα Ευαγγελάτου, που ερμήνευσε ένα πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών που ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους. Εξαιρετικές ήταν και οι παρουσίες των χορωδιών του Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Καμμένων Βούρλων, Λιβαδειάς, Λιβαδειάς – Έρκυνας.

Στην συναυλία παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βασιλεία Φουσκίδου, που στο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε : «… η χορωδιακή μουσική με την μελωδία, αρμονία και την συνεργασία των μελών της αποτελεί τη βάση μιας πολιτισμένης κοινωνίας.». Μετέφερε τους ολόθερμους χαιρετισμούς του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου Γιάννη και αφού συνεχάρει τους διοργανωτές για την επιτυχία της πρώτης συναυλίας χορωδιών της Δαύλειας, τους ευχαρίστησε θερμά για την φιλοξενία και ευχήθηκε πάντα επιτυχίες.

Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης ο κ. Χρήστος Κανελλίδης εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου, καθώς και πολλοί φίλοι της χορωδίας που την ακολουθούν παντού.

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας στέφθηκε με επιτυχία. Τόσο η Μικτή χορωδία Ελληνικού υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίνας Κατσαρού που παρουσίασε μελωδίες με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών όσο και οι υπόλοιπες Χορωδίες των Δήμων Περιστερίου, Κορυδαλλού και του οικοδεσπότη Δήμου Αγίας Βαρβάρας χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική σύμβουλο κ. Ηλιοπούλου Ελένη που συνόδεψε τη χορωδία και πολλά συγχαρητήρια στους χορωδούς για την παρουσία τους.

Μικτή χορωδία Ελληνικού υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίνας Κατσαρού

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.