“Όταν τα αυτονόητα βαφτίζονται κατορθώματα”




(Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Εμφανώς μπερδεμένη και αγχωμένη (προκειμένου να δείξει ότι επιτελεί έργο) η νέα διοίκηση του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. «Γρηγόρης Λαμπράκης» καταφεύγει σε λανθασμένη πληροφόρηση προς τους δημότες του Δήμου μας.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του δήμου:
…ο νέος πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Γιώργος Καλιντέρης ήδη από την 1/8/2014 πριν καν αναλάβει τα επίσημα καθήκοντά του, διαπιστώνοντας ότι νερό της πισίνας είχε να αλλαχθεί από το καλοκαίρι του 2010, έδωσε εντολή άμεσα να αλλαχτεί το νερό της πισίνας, να γίνει ενδελεχής καθαρισμός της δεξαμενής και όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις, έτσι ώστε αρχές Σεπτεμβρίου το κολυμβητήριο να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα….

Η διοίκηση του δήμου, με τους «ενδελεχείς» ελέγχους της, όφειλε να ξέρει ή να μάθει ότι το νερό στο κολυμβητήριο αλλάχθηκε το καλοκαίρι του 2011 και όχι βέβαια το 2010 που ο Αθλητικός Οργανισμός ήταν βουτηγμένος στα χρέη.

Το 2011 λοιπόν αλλάχθηκε όλο το νερό της πισίνας και κάθε χρόνο γινόταν σημαντική ανανέωση του νερού, έτσι όπως πρέπει να γίνεται, παράλληλα με όλες τις διαδικασίες καθαρισμού, χλωρίωσης, συντηρήσεων κλπ, με γνώμονα πάντα τη ασφάλεια των αθλουμένων.
Ο κ. Κωνσταντάτος μπόρεσε να προβεί σε αυτό το έξοδο, μιας και πλέον έχει τη δυνατότητα αυτή μετά από 3,5 χρόνια χρηστής διοίκησης και σημαντικής βελτίωσης των οικονομικών του κολυμβητηρίου από τη διοίκησή μας.
Γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια, το κολυμβητήριο λειτούργησε χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και ένα θέμα του καλοκαιριού του 2014, που κάποιοι πήγαν να το παρουσιάσουν σαν τον «Ιό Έμπολα» αποδείχθηκε από το εργαστήριο ότι ήταν σκνίπες.
Σχετικά δε με την – κατά 41% – αύξηση των εγγραφών (για την ορθότητα των υπολογισμών επιφυλασσόμαστε ) όφειλε τουλάχιστον να αναγνωρίσει ότι είναι αποτέλεσμα της εργασίας των υπαλλήλων, αρκετοί εκ των οποίων βρίσκονται σήμερα εκεί χάρη στα εντέλλεσθε (που ο ίδιος πάντα λοιδορούσε) και τους δικαστικούς αγώνες του Χρήστου Κορτζίδη, προκειμένου να αποδείξει ότι οι γυμναστές αυτοί κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Ειδικά φέτος είναι η μοναδική χρονιά όπου από αρχές Σεπτεμβρίου το κολυμβητήριο έχει έναν διοικητικό υπάλληλο με δικαστική απόφαση και πέντε γυμναστές εκ των οποίων οι τέσσερις με ασφαλιστικά μέτρα και ο ένας με δικαστική απόφαση.

Ας μην αγχώνεται λοιπόν ο κ. Κωνσταντάτος, έχει 5 χρόνια μπροστά του για να παράγει πραγματικό έργο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.