Ο Γαβριήλ Αραμπατζής Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ηλιούπολης




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε κλίμα συναίνεσης εξελέγη από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, κ. Γαβριήλ Αραμπατζής.

Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων – Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής και Πληροφορικής και Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, Πρόεδρος της δημοτικής κατασκευαστικής επιχείρησης (ΔΕΚΕΗΛ), Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας και μέλος του Δ.Σ. του «Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης – Παύλος Πεντάρης» (ΚΑΦΑΔΗΛ).
Στην πρώτη ψηφοφορία σε σύνολο 41 Δημοτικών Συμβούλων ψήφισαν 37, απείχαν η κα Τσατσούλη Αν. και ο κ. Μαργαρώνης Π. από την «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κ. Σόφης Γ. από την «Αριστερή Πρωτοβουλία» και η κα Πίκουλα Α. από την «Ηλιούπολη, Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών». Οι υποψήφιοι έλαβαν συνολικά :
• Συλίκος Γεώργιος 24, (πρόταση: «Πρώτα η Ηλιούπολη»)
• Καλτσώνης Δημήτρης 9, (πρόταση: «Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη)
• Αραμπατζής Γαβριήλ 4, (ανεξάρτητος)
• Παπαγεωργίου Ζωή 0,
• Σαϊτάκης Κίμωνας 0,
• Διαμαντόπουλος Δημήτρης 0
Επειδή η εκλογή απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου, στην επαναληπτική ψηφοφορία, μετά από πρόταση του Δημάρχου, εξελέγη ο κ. Αραμπατζής Γαβριήλ με 27 ψήφους.
Όλες οι Παρατάξεις ευχήθηκαν στον νεοεκλεγέντα καλή επιτυχία στο έργο του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.