Κοσμοσυρροή στο δημοτικό κολυμβητήριο Ελληνικού – Αργυρούπολης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν φέτος τα προγράμματα κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, καθώς όλα τα προγράμματα μικρών και μεγάλων λειτούργησαν από τις 8 Σεπτεμβρίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά! Ο έγκαιρος προγραμματισμός και η σωστή διαχείριση από τη νέα δημοτική αρχή πριν ακόμα αναλάβει επέφερε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού οι εγγραφές των αθλουμένων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ενδεικτικά, βάσει των στατιστικών στοιχείων του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α., το ποσοστό της αύξησης του αριθμού των παιδιών που συμμετέχουν στα προγράμματα της κολύμβησης ξεπέρασε το 41% συγκριτικά με την περσινή χρονιά, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το ποσοστό αύξησης στα προγράμματα κολύμβησης των ενηλίκων το οποίο ξεπέρασε το 51%!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Γιώργος Καλιντέρης ήδη από την 1/8/2014 πριν καν αναλάβει τα επίσημα καθήκοντά του, διαπιστώνοντας ότι νερό της πισίνας είχε να αλλαχθεί από το καλοκαίρι του 2010, έδωσε εντολή άμεσα να αλλαχτεί το νερό της πισίνας, να γίνει ενδελεχής καθαρισμός της δεξαμενής και όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις, έτσι ώστε αρχές Σεπτεμβρίου το κολυμβητήριο να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, πάντα με γνώμονα την υγεία των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Αρκεί να σας ενημερώσουμε ότι το κολυμβητήριο φιλοξενεί άτομα από 4 ετών και άνω. Κάθε μικρός και μεγάλος πολίτης του Δήμου μας καθώς και των όμορων Δήμων μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να γνωρίσουν όλα τα στυλ της κολύμβησης από έμπειρους προπονητές.

«Ευχαριστώ όλους τους αθλούμενους για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή τους στα προγράμματα κολύμβησης του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το Δ.Σ. του Οργανισμού, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την βελτίωση και την ενίσχυση του αθλητισμού της πόλης μας.Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, με τις σωστές κατευθύνσεις των υπευθύνων έχει καταφέρει την ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων» δήλωσε ο κ. Καλιντέρης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.