Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε o εορτασμός του Αγίου Δημητρίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τελέστηκε η εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου & προστάτου της ενορίας μας σε ένα κυριολεκτικά κατάμεστο από πλήθος κόσμου Ιερό Ναό, Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία.
Την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την τέλεσε ο Πατριάρχης της Μεγάλης Θεουπόλεως Αντιοχείας, Συρίας, Αραβίας, Κιλικίας, Ιβηρίας και Μεσοποταμίας και πάσης Ανατολής κ. Ιωάννης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Επίσης συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Σταγών Σεραφείμ, Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Βέροιας Παντελεήμων, Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Μεξικού Αντώνιος, Αυστραλίας Παύλος, Γαλλίας Ιγνάτιος και οι Επισκόποι Σελευκείας Εφραίμ, Θερμοπυλών Ιωάννης και Μεθώνης Κλήμης.
Έψαλλαν τα μέλη του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Δημοσθένους Παϊκοπούλου.
Ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του Ιερού Ναού ένα Ελληνορθόδοξο πανηγύρι από τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα της ενορίας μας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ in-ad.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.