Άνοιξε η αυλαία για το Θεατρικό Εργαστήρι Ελληνικού




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό θέατρο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης στην οδό Χαλδείας 43 έγινε η πρεμιέρα της παράστασης του τμήματος ενηλίκων της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού με το έργο «Χάρολντ και Μώντ» του Κόλιν Χίγγινς σε σκηνοθεσία Όλγας Γκάτζιου.

Το έργο περιγράφει μια ευαίσθητη ανθρώπινη ιστορία, έναν έρωτα χωρίς όρια κοινωνικά ή χρονικά, ένα θέμα ταυτόχρονα ενδιαφέρον για ψυχίατρο. Μπορεί να δημιουργηθεί έρωτας με μια ογδοντάρα και έναν έφηβο; Και αν μπορεί, τι είδους έρωτας είναι: Μέσα από διάφορες κωμικές καταστάσεις γέλιου και συγκίνησης η ιστορία του Χάρολντ και της Μώντ γίνεται σύμβολο αγάπης για τον άνθρωπο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης από τους αφανείς, τον σκηνογράφο για το λιτό και απέριττο σκηνικό και τον ηχολήπτη για τη μουσική επιμέλεια , έως και τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την καθοδήγηση της δασκάλας και ηθοποιού κ. Γκάτζιου Όλγας.

Παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα,ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτος Γιάννης, που καθώς έδινε συγχαρητήρια τους συντελεστές σχολίασε: «..μου είχανε πει ότι θα δω ερασιτεχνική παράσταση αλλά εγώ βλέπω επαγγελματίες», οι αντιδημάρχοι Πολιτισμού – Οικολογίας κ. Φουσκίδου Βίκυ, Παιδείας κ. Ιασωνίδης Φώτης, Πόλης κ. Τογρίδης Λάζαρος, και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού κ. Κορρίλη Ελένη.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βοήθησε με το ζεστό του χειροκρότημα ώστε οι ηθοποιοί να πάρουν δύναμη και για τις επόμενες παραστάσεις που ακολουθούν έως τις 12 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.