Συνάντηση Κωνσταντάτου – Κονδύλη>Σε ποιους τομείς θα συνεργαστούν οι δήμοι Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αλίμου




 

konstakondylis

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. Ακολούθησε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο Δήμων για θέματα των τεχνικών υπηρεσιών εγκαινιάζοντας μια νέα σελίδα στην συνεργασία των δυο όμορων δήμων.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος είχε συνάντηση με τα μέλη του Α’ΚΑΠΗ Ελληνικού. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ιασωνίδης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μηνόπουλος ο δημ. σύμβουλος κ. Εφραιμίδης και η Τοπ. Σύμβουλος κ. Σαμαρά ,υπεύθυνοι για τα ΚΑΠΗ Ελληνικού. Ο Δήμαρχος στην ομιλία του ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις ενέργειες της διοίκησης προκειμένου τα ΚΑΠΗ του Δήμου να έχουν γιατρό άμεσα για την συνταγογράφιση των μελών τους και δεσμεύθηκε πως και την επόμενη χρονιά τα μέλη των ΚΑΠΗ θα μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στην παραλία μας για τα καλοκαιρινά τους μπάνια.

konstathea
Στις 12.00 στο πολιτιστικό κέντρο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ υποδέχθηκε τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας. Στην σύσκεψη που ακολούθησε μετείχαν ο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ιασωνίδης και ο Αντιδήμαρχος Πόλης κ. Τογρίδης ο δημ. σύμβουλος κ. Νικοθόδης ,εντεταλμένος σύμβουλος για την Α’θμια και Β΄θμια εκπαίδευση και υπηρεσιακοί παράγοντες .Στην ομιλία του ο Δήμαρχος εξήγγειλε την διενέργεια μελέτης από την τεχνική υπηρεσία για το σύνολο των προβλημάτων των σχολικών μονάδων και την διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας για την εγκατάσταση εργολάβου τους καλοκαιρινούς μήνες έτσι ώστε έγκαιρα να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα των σχολικών μονάδων πολλά από τα οποία χρονίζουν και χρήζουν άμεσης επέμβασης .Υπογράμμισε την αναγκαιότητα φύλαξης των σχολικών μονάδων ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες και κάλεσε την εκπαιδευτική κοινότητα να συμμετέχει στην διαδικασία σχεδίασης του νέου δηλωτικού σήματος του δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.