LADIES RUN 2014 & Δεσμός – Για τρίτη χρονιά οι γυναίκες τρέχουν για γυναίκες!




Το LADIES RUN, ο αγώνας δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες, πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στηρίζει την υγεία της γυναίκας μέσω του Δεσμού.

Χάρη στην συμμετοχή σας στον περυσινό αγώνα και με τη βοήθεια του Δεσμού, το LADIES RUN εξόπλισε τα Ανοιχτά Πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου σε Αθήνα και Πέραμα αλλά και τις κινητές μονάδες με ένα κολποσκόπιο, απαραίτητο για τη συμπλήρωση του γυναικολογικού ελέγχου που προσφέρεται δωρεάν σε που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη. Φέτος το καλοκαίρι, ο Δεσμός βρέθηκε σε μια από τις επισκέψεις των ΓτΚ στα νησιά της Αγονης Γραμμής στα οποία εξετάζουν δωρεάν κατοίκους με κλιμάκια των περισσότερων ειδικοτήτων, και το συγκεκριμένο κολποσκοπιο ήταν ανάμεσα στον πολυτιμο εξοπλισμό της ομάδας των Γιατρών!

Με την εγγραφή σας στο LADIES  RUN 2013 συμβάλλατε στην πραγματοποίηση συνολικά 2.000 γυναικολογικών εξετάσεων και γυναικολογικών ελέγχωνγια ένα ολόκληρο έτος. Μάθετε περισσότερα για τον φετινό αγώνα στις 21 Σεπτεμβρίου εδώ.

Ο τρίτος αγώνας δρόμου για κυρίες, ο αγώνας LadiesRun2014 διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί.
Οι δρομείς θα αγωνιστούν σε δύο αποστάσεις, των 5 και 10 χλμ. αντίστοιχα και θα έχουν αφετηρία και τερματισμό εντός του Αστέρα Βουλιαγμένης. Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα διακοπεί η κυκλοφορία επί της οδού Απόλλωνος, μετά την οδό Λητούς και ως το τέρμα του Λαιμού της Βουλιαγμένης, από τις 9:30 ως τις 11:30 το πρωί.
Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης υποστηρίζει αυτό το μοναδικό γεγονός, που προβάλει τις αξίες της γυναικείας δυναμικής και συνδυάζει τον μαζικό αθλητισμό με φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.