Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης διοργανώνει χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά
Το χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2014. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ως τον Ιούνιο του 2015 και περιλαμβάνει καθημερινή επίβλεψη μελέτης και μια σειρά αθλητικών, μουσικοχορευτικών και κινητικών δραστηριοτήτων. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το θέατρο, τον κινηματογράφο και να παίξουν με παραμύθια. Το ωράριο λειτουργίας των δραστηριοτήτων θα είναι από τις 14:00 έως τις 20:00.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα παιδιά από 5 έως 12 ετών και σε περίπτωση κενών θέσεων, δεν αποκλείεται η υποβολή αιτήσεων καθόλη τη διάρκεια του έτους
Τα δίδακτρα καθορίζονται στα 15€ /μήνα για το σύνολο των δραστηριοτήτων, εκτός του πιάνου, του οποίου τα μηνιαία δίδακτρα ανέρχονται στα 20€. Για το δεύτερο παιδί της ίδιας οικογένειας οι τιμές είναι μειωμένες κατά 5€, ενώ το τρίτο παρακολουθεί τις δραστηριότητες δωρεάν. Με απόφαση της Δημοτικής αρχής εξαιρούνται από την καταβολή διδάκτρων οι πολύτεκνοι και οι άποροι.
Έντυπο αίτησης διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.vvv.gov.gr, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου (Δημαρχείο Βούλας, Κ.Καραμανλή 18, Βούλα) και στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ζεφύρου 2 και στα γραφεία του ΚΔΑΠ, στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας (Λ. Βουλιαγμένης και Προόδου). Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο κ. Κομνημό Παπαδημητρίου στο τηλέφωνο 213 2019917.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.