Η Γιώτα Προυντζοπούλου θα είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου




 

Τη Γιώτα Προυντζοπούλου θα προτείνει για πρόεδρο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης σε Ειδική Συνεδρίαση που θα γίνει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ και λεωφ. Ποσειδώνος) – Αίθουσα Βασίλη Κατσή, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. σε ειδική συνεδρίαση, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 8 του Ν. 4279/2014 διαδικασία για την εκλογή:

1. Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Τακτικών και αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής.
3. Τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
4. Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.)

Η πλειοψηφήσασα Δημοτική Σύμβουλος
του επιτυχόντος συνδυασμού ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Σύντομο Βιογραφικό της Γιώτας Προυντζοπούλου
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975 και από το 1978 κατοικώ στον Άλιμο.
Είμαι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής και πτυχιούχος Φαρμακευτικής με ειδίκευση στον έλεγχο ποιότητας τροφίμων και την κοσμετολογία .
Μιλάω τρεις γλώσσες και είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.
Ο Άλιμος είναι η περιοχή μου. Διατηρώ φαρμακείο εδώ, και είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να συμμετάσχω στα τοπικά δρώμενα με έναν πιο ενεργό τρόπο. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα επαγγέλματα,έτσι και στο δικό μου μέσα από την καθημερινή επαφή με πλήθος κόσμου, φάνηκε η ανάγκη για συμμετοχή στα κοινά από διαφορετική ματιά. Συνηδειτοποιούμε όλοι μας πια την ματαιότητα της απραξίας και της απάθειας.
Σαν χθες ,οι ίδιοι πολίτες που καθόμασταν αναπαυτικά κάποτε και απλώς παρακολουθούσαμε,τώρα είδαμε πως ήρθε η ώρα να βγούμε στη σκηνή και να πρωταγωνιστήσουμε.
Βλέπω πως είναι καλύτερα. Είναι πολύ καλύτερα όταν βιώνουμε όλοι μαζί κοινές σκέψεις και διεκδικήσεις για την ίδια περιοχή. Με τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς.Η εποχή δεν επιβάλλει πια άλλες φλυαρίες,παρά δραστηριοποίηση. Χρειαζόμαστε ενθάρρυνση από τις πράξεις μας και το αποτέλεσμα τους.
Ο κάθε δήμος αντιπροσωπεύει την πραγμάτωση αυτών των αναγκών και την μετουσίωση τους σε καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες ,ξεκινώντας από τα πιο απλά,χειροπιαστά πράγματα που κάθε μέρα βρίσκουμε μπροστά μας σε στασιμότητα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί πιο οργανωμένη και περισσότερο στοχευμένη.Αυτά με ώθησαν να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και είμαι σίγουρη πως θα το έκανα και πάλι.
Από την πλευρά μου θα κινηθώ ενεργητικά,υπολογίζω σε όλους όσους αγαπούν τον Άλιμο όσο εγώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.