Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Κωνσταντάτου – γιατί την “κατέβασαν” από τη σελίδα της παράταξης του Κορτζίδη




Mια ανάρτηση στο site της  Δημοτική Συνεργασίας Ελληνικού – Αργυρούπολης με τίτλο ” ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ” η οποία λίγη ώρα μετά “κατέβηκε”, προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, ο οποίος έγραψε στη σελίδα της Ενωμένης Πόλης, στο facebook, τα εξής:

Οι γνωστοι γραφικοι συνεργατες του πρωην δημαρχου εχουν τοσο μεγαλη αγωνια να μας κανουν αντιπολιτευση που δειχνουν οτι εκτος απο ανικανοι στην διοικηση ειναι και ασχετοι. Παγωσε ο δημαρχος τους λογαρασμους των σχολειων γραφουν οι ασχετοι παπαγαλοι της απερχομενης διοικησης και απορουμε που τα βρισκουν και τα λενε.Τους ενοχλησε επισης ο λογος του δημαρχου στην ορκωμοσια γιατι δεν τους ρωτησε πρωτα τι επρεπε να πει για τα πρωτα εργα του! Περα απο την πλακα που εχουν ομως οι γραφικοι με τα γραφομενα τους εφτασαν στο σημειο να βριζουν τους εκαντονταδες δημοτες που τιμησαν την ορκωμοσια οτι ηρθαν για να παρουν καμια θεση. Ντροπη σας.Κυριε Κορτζιδη μαζεψτε τους συνεργατες σας σας εκθετουν και σταματηστε επιτελους να βριζετε στο διαδικτυο τον νεο δημαρχο και οσους δεν σας ψηφισαν γιατι ο κατηφορος της παραταξης σας θα εχει και συνεχεια να ειστε βεβαιοι.Ο νεος δημαρχος μεχρι τωρα δεν μιλησε ποτε για οσα βρηκε στον δημο αλλα μονο για οσα θα κανει επειδη δεν σας μοιαζει στην κλαψα και στην μιζερια.Γιατι θελει να κανει εργο και οχι να κλαψουριζει σαν εσας οτι ολοι φταινε που δεν γινεται κατι στον τοπο μας.Σπρωχνει μπροστα τον τελματωμενο δημο σε πραγματικα αθλιες συνθηκες που τον βρηκε και αφηστε τον πρωτα να διοικησει και μετα ριχνετε την λασπη σας.Εχετε 5 χρονια να απολαυσετε τον ρολο σας.

 

 

Δείτε την ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Κωνσταντάτου 

Δεν μπορούν οι διευθυντές να σηκώσουν χρήματα για πρώτες ανάγκες των σχολείων τους.

 Μια δυσάρεστη έκπληξη αντιμετώπισαν διευθυντές των σχολικών μονάδων του δήμου μας που σήμερα το πρωί χρειάστηκε να σηκώσουν χρήματα από το λογαριασμό του σχολικού ταμείου τους, στην τράπεζα για να αντιμετωπίσουν ανάγκες του σχολείου τους, μέρες που είναι.

 Οι λογαριασμοί των σχολικών επιτροπών πάγωσαν με εντολή δημάρχου έως ότου το δημοτικό συμβούλιο ορίσει νέες σχολικές επιτροπές.

Καμία ενημέρωση δεν προηγήθηκε προς τα σχολεία μήπως υπάρχουν (και σίγουρα υπάρχουν στην έναρξη του σχολικού έτους) ανάγκες που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

 Ένα εικοσιτετράωρο πριν ο κ. Κωνσταντάτος δήλωνε στο μήνυμά του προς τους πολίτες:

«Η επικοινωνία μας θα είναι συνεχής και σε πολλά επίπεδα, διότι πρέπει να είστε ενήμεροι για τα δημοτικά θέματα, αφού η διοίκηση που μας εμπιστευθήκατε ασκείται από εμάς εξ ονόματός σας και ο δήμος δεν ανήκει σε κανέναν άλλο παρά μόνο σε εσάς».

 


http://dsellar.blogspot.gr/2014/09/blog-post_3.html
— 

Δημοτική Συνεργασία
Ελληνικού-Αργυρούπολης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.