Έκθεση ζωγραφικής της Κοξ Πάσσαρη Ντέμπρα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου (VIDEO)




Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στις 19.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής της Κοξ Πάσσαρη Ντέμπρα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αλίμου (Λεωφόρος Ιωνίας 96).

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ.

Debra Cox Passaris – μία ζωγράφος στον Άλιμο (VIDEO)

Γεννήθηκε στην Aγγλία την 19 Oκτωβρίου του 1965. Σπούδασε Zωγραφική στο Blackpool & Flyde College και Γραφικές Tέχνες στην North Staffordshire University, με δασκάλους τον Neville Wakeling, Peter Flowers, Bob Wilson, Euan Jennings και Peter Bragg. Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις με έργα ζωγραφικής, εικονογράφηση και design στην Aγγλία. Aπό το 1989 ζει και εργάζεται στην Aθήνα και δούλεψε ως εικονογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Aργότερα από το 1995-2007 δούλευε σαν εξωτερικός συνεργάτης, εικονογράφος για τις Disney Licensees.
Παντρεύτηκε το 1991 τον Xρήστο Πάσσαρη και σήμερα είναι μητέρα τριών παιδιών.Tα τελευταία χρόνια ασχολείται μόνο με την ζωγραφική.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.