Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ Γλυφάδας για τον ΕΝΦΙΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στη ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στα πλαίσια της Παναττικής ημέρας δράσης για την «ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ» αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ – άλτη που η κυβέρνηση έχει φορτώσει στις πλάτες των πολιτών.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι δημοτικές κινήσεις «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ» και άλλοι συμπολίτες μας. Μοιράσθηκαν στους προσερχόμενους στην εφορία ανακοινώσεις οι οποίες γρήγορα έγιναν ανάρπαστες.
Η κινηματική αυτή δράση εντάσσεται στα πλαίσια του συντονισμού Δημοτικών κινήσεων, εργατικών σωματείων, κινήσεων αλληλεγγύης, νομικών, πρωτοβουλίες πολιτών και πολλών άλλων από όλη την Αττική αλλά και Πανελλαδικά που κινούνται για την ανάπτυξη κινήματος για την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Στο συντονισμό αυτό συμμετέχει ενεργά και η δημοτική μας κίνηση.
Διατρανώσαμε και ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος, αντισυνταγματικός και ταξικά μεροληπτικός φόρος και αποτελεί μέρος της γενικότερης επίθεσης ενάντια στο εισόδημα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων στρωμάτων, του πληθυσμού της υπαίθρου και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με μια λαίλαπα φόρων που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους.
Οι αδικίες του ΕΝΦΙΑ δεν διορθώνονται.
Ο ΕΝΦΙΑ-λτης πρέπει άμεσα να καταργηθεί!!!
Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» καλεί τους πολίτες της Γλυφάδας να συσπειρωθούν γύρω από κίνημα αυτό για να σαρωθεί όχι μόνο ο συγκεκριμένος άδικος φόρος, αλλά συνολικά οι ανάλγητες αντιλαϊκές πολιτικές της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !

ΓΛΥΦΑΔΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.