Διονύσης Χατζηδάκης: “ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική του ∆ήµου” (VIDEO)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στην κατάµεστη από κόσµο αίθουσα του Πολυχώρου στο ∆ηµαρχείο Παλαιού Φαλήρου, το πρωί της Κυριακής 31/8/2014 πραγµατοποιήθηκε η τελετή ορκωµοσίας της νέας ∆ηµοτικής Αρχής, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Η τελετή εξελίχθηκε σύµφωνα µε το πρωτόκολλο και το τυπικό που είχαν επιµεληθεί οι αρµόδιοι υπάλληλοι του ∆ήµου ενώ όλες οι ∆ηµοτικές παρατάξεις συµµετείχαν της εκδήλωσης µε υποδειγµατική τάξη και ευπρέπεια.
Της τελετής προέστη ο Σεβασµιότατος Μητροπολίτης Ν. Σµύρνης κ.κ. Συµεών ενώ µεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η βουλευτής Β΄ Αθηνών Φωτεινή Κούβελα, ο νεοεκλεγείς ∆ήµαρχος Αλίµου Ανδρέας Κονδύλης, εκπρόσωποι των Σωµάτων Ασφαλείας εκπρόσωποι µαζικών φορέων καθώς και πρώην ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι.
Ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Συµεών συνεχάρη µε εγκαρδιότητα τους εκλεγέντες, ευχήθηκε ενότητα, συνεργασία και έµπνευση για το καλό της Πόλης και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα είναι παρούσα σε κάθε θετική πρωτοβουλία.

Ο ∆ήµαρχος Παλαιού Φαλήρου ∆ιονύσης Χατζηδάκης, κατά την διάρκεια του χαιρετισµού του τόνισε ότι η περίοδος που αρχίζει χαρακτηρίζεται από σηµαντικές προκλήσεις που απαιτούν την συλλογική προσπάθεια και συνστράτευση όλων των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάµεων της Πόλης ενώ σηµείωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική του ∆ήµου καθώς τα οικονοµικά προβλήµατα των ∆ηµοτών

http://youtu.be/ert-BIpxSWA

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.