Βίντεο εκμεταλλεύεται την προ 15ετίας πάλη της Τζολί με τα ναρκωτικά




http://youtu.be/UU3YFI2khmM

Βίντεο εκμεταλλεύεται την προ 15ετίας πάλη της Τζολί με τα ναρκωτικά
Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2014, 9:05 πμ
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την Αντζελίνα Τζολί να μιλάει στο τηλέφωνο, ενώ φέρεται να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από 15 χρόνια, όταν η ηθοποιός έδινε μάχη κατά των ναρκωτικών, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να τη στηρίξουν, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται: έχει νόημα να επαναφέρει κάποιος παλιές αμαρτίες του Χόλιγουντ; Ειδικά από τη στιγμή που η ίδια η Τζολί δεν τις έχει κρατήσει κρυφές;

Στο βίντεο διακρίνεται η εξαιρετικά αδύνατη Τζολί να μιλά ακατάπαυστα στο τηλέφωνο με κάποιον γνωστό της.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο National Enquirer, είναι γυρισμένο από έναν έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος δηλώνει ότι το γύρισε με την έγκριση της γνωστής ηθοποιού.

Το προβληματικό παρελθόν της Τζολί είναι γνωστό.

Η ίδια η ηθοποιός δεν το έκρυψε ποτέ. Το 2011 είχε δηλώσει: «Πέρασα δύσκολες, σκοτεινές στιγμές και επέζησα. Δεν πέθανα νέα και είμαι πολύ τυχερή. Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες και άλλοι άνθρωποι που δεν επέζησαν συγκεκριμένων πραγμάτων».

Λίγοι ήταν εκείνοι που εξέφρασαν σοκ από το βίντεο. Οι περισσότεροι έσπευσαν να υπερασπιστούν τη γνωστή ακτιβίστρια και ηθοποιό, λέγοντας ότι αυτά που διατείνεται πως αποκαλύπτει το βίντεο είναι ήδη γνωστά και ότι η Τζολί δεν είναι πλέον ο άνθρωπος που ήταν τότε.

«Είναι ένα υπέροχο παράδειγμα κάποιου που άλλαξε τελείως τη ζωή του και τώρα χρησιμοποιεί τα παλιά της λάθη για να βοηθήσει άλλους» έγραψε χρήστης στο Twitter.
Πηγή in.gr

Ο έμπορος ναρκωτικών έχει βιντεοσκοπήσει την Τζολί την στιγμή που της έχει δώσει προμήθειες ηρωίνης και κοκαϊνης.

Η Τζολί έχει μιλήσει για την πε΄ριοδο αυτή της ζωής της και την έχει περιγράψει ως σκοτεινή και και επικίνδυνη από την οποία αισθάνεται τυχερή που βγήκε ζωντανή.

Το σαλόνι είναι ένα πραγματικό αχούρι με σκουπίδια παντού.

Ο Μέγιερ είπε στο Enquirer: Η Άντζι ήταν καλή πελάτης μου για πολλά χρόνια. Της πωλούσα ηρωίνη και κοκαϊνη. Της τα πήγαινα εγώ στο σπίτι. Εκείνη την περίοδο είχα αγοράσει μια βιντεοκάμερα και και αποφάσισα να την πάρω μαζί.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.