Άγρια κόντρα Τσαρπαλή – Μπούκα στο Δημοτικό Συμβούλιο – καταγγελίες για ρευματοκλοπή σε βάρος του δήμου!




 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Τσαρπαλή Ιωάννη, ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 23/7/2014, με απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά, προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση στη συνεδρίαση παρεμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της.

Συγκεκριμένα, στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα και αφού πήρε το λόγο χωρίς να τον διακόψει κανένας, αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, σε αιτήσεις που είχε κάνει παλιότερα ζητώντας ορισμένες πληροφορίες.

Όταν πήραν το λόγο οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης για να απαντήσουν στα θέματα που έθεσαν δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι, ο κ.Τσαρπαλής παρενέβαινε συνεχώς φωνασκώντας και διαμαρτυρόμενος, διακόπτοντας τους ομιλητές. Του έκανα συστάσεις, αλλά αυτός δυστυχώς συνέχισε να φωνάζει μη επιτρέποντας σε κανένα να ομιλεί, αναγκάζοντάς με ως πρόεδρο του ΔΣ να τον επιπλήξω και τον προειδοποίησα ότι αν δε συμμορφωθεί θα τον αποβάλλω από την αίθουσα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συνεδρίαση. Μαινόμενος και ως «ταύρος σε υαλοπωλείο» αποχώρησε από τη συνεδρίαση ακολουθούμενος από το δημοτικό σύμβουλο Ξηνταβελόνη Πέτρο.

Λυπάμαι για το δυσάρεστο περιστατικό και δεν μπορώ να καταλάβω πώς εννοούν ορισμένοι που κατέχουν δημόσια αξιώματα τη δημοκρατία.

Βασίλειος Μπούκας

Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης

(Ενωμένη Πόλη)

Το θρασος της απερχομενης διοικησης του δημου δεν εχει ειλικρινα ορια. Την ωρα που ο Γιαννης Τσαρπαλης της καταγγελει με στοιχεια κ φωτογραφιες μεγαλη ρευματοκλοπη που γινεται στο εμπορικο ακινητο του δημου επι της Ιμερας (5 τουλαχιστον ειναι συνδεδεμενοι παρανομα με την γραμμη του δημου) κατι που προφανως γινεται εν γνωση τους και με χιλιαδες ευρω ζημια για τους δημοτες μας ο απερχομενος προεδρος Βασιλης Μπουκας ενοχληθηκε λεει απο το υφος του καταγγελοντα κυριου Τσαρπαλη και εβγαλε ανακοινωση. Δεν τον ενοχλησε η ρεμουλα που του καταγγελθηκε αλλα ο τροπος του κυριου Τσαρπαλη.Κυριε Μπουκα σας θεωρουμε προσωπικα υπευθυνο για την συγκεκριμενη κλοπη πλεον γιατι αντι να διαταξετε ερευνα βγαζετε μεσω παπαγαλων χαριτωμενες ανακοινωσεις. Τελος για το παρτι που γινεται και θα τελειωσει συντομα θα κληθουν να δωσουν εξηγησεις οσοι εμπλεκονται κ κυριως να πληρωσουν τα χιλιαρικα που η ΔΕΗ ζηταει απο τον δημο .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.