Η απάντηση της Παππά για την φωτογραφία με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
miltiadis xristina

“Φωτιές άναψε” η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, την Κυριακή 15 Ιουνίου και απεικονίζει τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να απολαμβάνει το γεύμα του με την Χριστίνα Παππά και φιλικά τους πρόσωπα στην Πάρο.

Η Χριστίνα Παππά, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τη σχέση της με τον Υπουργό αλλά και το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Είδατε τις φωτογραφίες σας με τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας;
«Ναι, τις είδα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο, είναι φίλος μου πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε έξω μαζί».
Η σχέση σας είναι μόνο φιλική;
«Ναι! Μα, τι έδειχναν οι φωτογραφίες; Τίποτα τρομερό, μόνο να ακουμπάει το χέρι του πάνω μου. Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους;»
Το θέμα των φωτογραφιών είναι ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.
«Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές; Ο Μιλτιάδης είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός. Ένας πολύ σωστός πολιτικός και πολύ αποτελεσματικός. Άριστος στις υποχρεώσεις του. Θέλω να το τονίσω αυτό. Κάνει τέλεια δουλειά».
Πως αντιδράσατε όταν είδατε τις φωτογραφίες;
«Ταράχτηκα! Οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια για τη σχέση μας. Είμαι γυναίκα και προσπαθώ να διαφυλάσσω όσο μπορώ την προσωπική μου ζωή. Όταν το είδα, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα αστειευόμενη: “Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς”.
Είχατε πάει στην Πάρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;
«Ναι και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μαζί διακοπές. Ήμασταν μεγάλη παρέα».
Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.