Γλυφάδα – Διαμαρτυρία των ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης για το νόμο που ορίζει ότι θα κλείνουν μετά από τρεις μηνύσεις




Μετά από έναν πολύ κακό χειμώνα σε βόρεια και νότια προάστια, έρχεται ο καταστροφικός νόμος που ορίζει ότι μετά από τρεις μηνύσεις όλα τα μαγαζιά θα σφραγίζονται……

Αυτό φαντάζει άδικο και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εκατοντάδες άτομα που εργάζονται να χάσουν μεροκάματα. Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11.30 επιχειρηματίες και εργαζόμενοι από το ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, το Boutique, το JOY, το Opus, το Micro ( Κύπρου) και από τουλάχιστον δέκα ακόμη μαγαζιά της Γλυφάδας μαζεύτηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας για να εκφράσουν την αντίρρησή τους και την αντίθεσή τους για την εφαρμογή αυτού του νόμου μέσα στο καλοκαίρι που προβλέπει τα μαγαζιά να κλείνουν 01.00 τα ξημερώματα τις καθημερινές και 02.00 τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα η εφαρμογή του νόμου δε θα γίνεται από τον δήμο αλλά από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα όπου θα γίνονται οι καταγγελίες που συνήθως είναι ανώνυμες και θέλουν μόνο το κακό των επιχειρήσεων. Ο Νίκος Καψάλης επιχειρηματίας του ( Απλα Ελληνικά) λέει χαρακτηριστικά στο Newspistol: ” Είναι λυπηρό όλο αυτό και προσπαθήσαμε με μια συγκέντρωση που κάναμε όλοι οι συνάδελφοι από τα μαγαζιά να περάσουμε ένα μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι πέραν από ανταγωνισμούς ότι είναι άδικο να εφαρμοστεί αυτός ο νόμος . Αυτό που ζητάμε είναι μια ελαστικότητα. Νομοταγείς πολίτες είμαστε, αλλά ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει και να χαλαρώσει το καλοκαίρι. Με όλα τα μαγαζιά εδώ στα νότια προάστια να δίνουν μάχη να κρατηθούν τον χειμώνα, θέλουμε το καλοκαίρι και να δίνουμε μεροκάματα στον κόσμο και να ανασάνουμε”.

Αναμένουμε την συνέχεια και το πως θα αντιδράσει και η αστυνομία που όλο αυτό το διάστημα συνεργάζεται άψογα με τους επιχειρηματίες….

ΠΗΓΗ:newspistol.com

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.