Ο Άλιμος στη Β΄Εθνική – Η μάχη της Κρήτης! Ατσαλένιος – Τράχωνες 2-3




 

aotalimou11ada

Με γκoλ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων οι Τράχωνες έκλεψαν το εισιτήριο που κρατούσε και με τα δύο χέρια η ομάδα του Πανελευσινιακού (κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά).
Τα πράγματα πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις ήταν απλά… Οι Τράχωνες πρώτοι με 1 βαθμό μπροστά από την ομάδα της Ελευσίνας θέλανε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα για να πάρουν την άνοδο στη Β΄Εθνική. Η διαφορά ήταν ότι η ομάδα μας έπαιζε με τον Ατσαλένιο ο οποίος ήθελε μόνο την νίκη για να σωθεί ενώ ο Πανελευσινιακός αντιμετώπιζε τον Ατρόμητο Πειραιά που ήταν τελείως αδιάφορος.

Το κοντράστ των συναισθημάτων
Το τέλος του Α ημιχρόνου βρήκε και τα δύο παιχνίδια ισόπαλα με 0-0, αποτέλεσμα το οποίο έδινε εκείνη τη στιγμή την πρόκριση στους Τράχωνες. Ξεκινώντας το Β μέρος στο 50′ ο Πανελευσινιακός ανοίγει το σκορ στην Ελευσίνα ενώ το ίδιο λεπτό οι Τράχωνες βρίσκονται 1-0 πίσω στο σκορ. Το πανηγύρι ξεκινά στην Ελευσίνα μέχρι που λίγα λεπτά μετά στο 65′ ακούνε την ισοφάριση (1-1) των Τραχώνων στη Κρήτη. Μόλις 3 λεπτά μετά, στο 68′, η ομάδας βρίσκεται πάλι πίσω στο σκορ (2-1) και η Ελευσίνα κάνει 2-0 το δικό της παιχνίδι. Τα χαμόγελα επιστρέφουν στην Ελευσίνα καθώς και τα δύο παιχνίδια φτάνουν στο τέλος τους.

Κατάθεση ψυχής από την ομάδα μας
Κι ενώ το πάρτυ στην Ελευσίνα καλά κρατεί, στο 82′ ο Σαγανας κάνει το παιχνίδι 2-2 στην Κρήτη προκαλώντας ελαφρύ άγχος στην Ελευσίνα. Στο 88′ οι Τράχωνες μένουν με 10 παίχτες ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχεται ο Μανωλιάδης (ο Ατσαλένιος αγωνιζόταν από το 64′ με παίχτη λιγότερο). Το παιχνίδι οδεύει προς τη λήξη και η ομάδα της Ελευσίνας βρίσκεται σχεδόν με τα 2 πόδια στη Β” Εθνική.

Η Λύτρωση
Υπολόγισαν χωρίς τον… Σαπαλίδη όμως στην Ελευσίνα ο οποίος έδωσε τέλος στα πανηγύρια και με γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τους Τράχωνες στη Β” Εθνική και στα «τάρταρα» τον Πανελευσινιακό.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού:
1′ Σέντρα στο παιχνίδι
4′ Γιακουμάκης και Συσκάκης συνεργάστηκαν άψογα, ο Γαβριήλ πρόλαβε τον επιθετικό του ΠΟΑ πριν σουτάρει και παραχώρησε το κόρνερ
20′ Μεγάλη ευκαιρία για τους Τράχωνες! Άστοχη έξοδο του Συνάνη, ο Μπραντάν πήρε την κεφαλιά και τον Χαλκιαδάκη να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή
40′ Εντυπωσιακή ενέργεια του Φραγκιαδάκη, έβγαλε την σέντρα – τελευταία στιγμή ο Δάρας έδιωξε σε κόρνερ!
48′ Τεράστια ευκαιρία για τους Τράχωνες! Ο Σαπαλίδης έκανε το πλασέ, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ
50′ Γκολ για τον ΠΟΑ! Ο Χαλκιαδάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνει το 1-0 στο Ατσαλένιο!

56′ Σπουδαία ευκαιρία για τους Τράχωνες. Ο Σαγανάς έκανε το σουτ όμως ο Πετράκης έκανε την προβολή και δεν του επέτρεψε να στείλει την μπάλα στην εστία
66′ Γκολ – πέναλτι για τους Τράχωνες! Ο Σαγανάς βγήκε στην αντεπίθεση, ο Αραβιάκης τον ανέτρεψε που αποβλήθηκε ενώ δόθηκε και πέναλτι. Ο Σαπαλίδης το εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 1-1!
70′ Ο Μπουτσάκης έκανε το γύρισμα για τον Πέτρο Γιακουμάκη που σκοράρει και ο ΠΟΑ παίρνει ξανά προβάδισμα!
85′ “Παγώνει” το Ατσαλένιο καθώς ο Σαγανάς ισοφαρίζει σε 2-2!
88′ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον Λέτσο να αποκρούει το σουτ του Φραγκιαδάκη!
88′ Με 10 παίκτες μένουν οι Τράχωνες λόγω της αποβολής του Μανωλιάδη

97′ Γκολ για τους Τράχωνες με τον Σαπαλίδη να σκοράρει και να δίνει την άνοδο στην ομάδα του!

ΠΟΑ: Συνάνης, Βρεττός, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Χαλκιαδάκης, Φραγκιαδάκης, Γιακουμάκης Π., Γιακουμάκης Μ., Συσκάκης, Καργιωτάκης.
Τράχωνες: Λέτσος, Καρδάρης, Βουρλούμης, Δάρας, Γαβριήλ, Γούλας, Καλλιπολίτης, Καραμελίδης, Σαπαλίδης, Μπράνταν, Σαγανάς.

Απίστευτο θρίλερ στον αγώνα με τον Ατσαλένιο που με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάστηκε – Το 2-3 σκόρπισε θλίψη και στην Ελευσίνα που με ισοπαλία ανέβαινε

 

(aek365.cm)

Σε ένα αγώνα πραγματικό θρίλερ που έγινε στο Ηράκλειο ο Α.Ο. Τράχωνες κατάφερε να νικήσει με 3-2 τον Ατσαλένιο και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β Εθνική στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 97! Η ομάδα του Αλίμου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56 όταν Χαλκιαδάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 στο Ατσαλένιο! Οι Τράχωνες ισοφάρισαν με πέναλτι του Σαπαλίδη στο 66 αλλά βρέθηκαν πάλι να χάνουν 2-1 στο 70 με γκολ του Μπουτσάκη. Η τεράστια ανατροπή έγινε στο τέλος. Ο Σαγανάς ισοφάρισε στο 86 και το γκολ που έδωσε την νίκη και την μεγάλη άνοδο πέτυχε πάλι ο Σαπαλίδης στο 97! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατσαλένιος ήθελε νίκη για να μείνει στην κατηγορία ενώ ο ξαφνικός θάνατος του τρίτου γκολ ήταν για τον Πανελευσινιακό που αν έμενε το 2-2 θα ανέβαινε αυτός στην Β Εθνική. Ο Α.Ο Τράχωνες λοιπόν θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Νότιο όμιλο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.