Run the Lake – Kυριακή 13 Απριλίου στη λίμνη Βουλιαγμένης




Run the Lake – Τρέχω & Προσφέρω! Αρχάριοι και έμπειροι δρομείς δίνουν ραντεβού την Κυριακή 13 Απριλίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Run the Lake και φέτος «τρέχει» στη μοναδική Λίμνη Βουλιαγμένης. Μια διοργάνωση που αποτελεί πλέον έναν αθλητικό θεσμό σας προσκαλεί και σας προκαλεί να συμμετέχετε σε έναν αγώνα με βασικό κριτήριο τη διάθεσή σας για προσφορά.Το Run the Lake που απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους αλλά και σε αρχάριους δρομείς, δεν είναι απλά άλλος ένας αγώνας δρόμου, αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσο άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας.Παράλληλα, μέσω του «Τρέχω & Προσφέρω», επωφελούνται Κοινωφελή Ιδρύματα που εδρεύουν στην περιοχή με ξεχωριστές παροχές που θα προσφέρει η Λίμνη Βουλιαγμένης στα μέλη τους. Τα ιδρύματα και οι παροχές θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες μετά τον αγώνα, μέσα από το newsletter της διοργάνωσης.run.jpg

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Απριλίου στις 8:30 το πρωί στο ομορφότερο σημείο της Αττικής, στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα αγωνιστούν στο τρέξιμο 10.000m δίπλα στη θάλασσα, σε αγώνα trail 6.000m (στο βράχο της Φασκομηλιάς) και στο δυναμικό βάδισμα 3.000m (στο βράχο της Φασκομηλιάς), με αφετηρία και τερματισμό τη μαγευτική Λίμνη.

Η Διαδρομή θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι της εταιρείας Chronolog.

Μετά τον τερματισμό, οι γυμναστές του Athletic Development Center “Performnce 22” προσκαλούν όλους τους συμμετέχοντες σ’ ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων και αποθεραπείας ενώ θα μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι στα ιαματικά νερά της Λίμνης.

Με αφορμή τη φιλοξενία αυτού του ιδιαίτερου αθλητικού γεγονότος, ο Γενικός Διευθυντής της Λίμνης Βουλιαγμένης, κ. Νίκος Παπαζήσης επισημαίνει: « Η φιλοξενία του αγώνα Run the Lake , αποτελεί πλέον θεσμό για εμάς. Είμαι περήφανος γιατί μέσα από αυτή τη μοναδική διοργάνωση αφενός προάγουμε τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και αφετέρου αποδεικνύουμε έμπρακτα τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς και στήριξης σε ευγενείς κοινωφελείς σκοπούς»

Για περισσότερες πληροφορίες: http://runthelake.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.