Προσχώρησαν στην παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και οi Απέργη – Τσιάπης
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν την προσχώρηση τους στην παράταξη της δημοτικής αρχής, εξέδωσαν οι μέχρι σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Μαρία Απέργη και Παναγιώτης Τσιάπης.

Αναλυτικά αναφέρουν:
Όλη την προηγούμενη περίοδο, με την ιδιότητα των εκλεγμένων με την δημοτική παράταξη «Νέα Σμύρνη Αλλάζει» συνεπείς με τις διακηρύξεις και τις δεσμεύσεις μας στηρίξαμε τις όποιες θετικές για την πόλη μας αποφάσεις τις δημοτικής αρχής, ασκήσαμε έντονη κριτική και βρεθήκαμε απέναντι στις ολιγωρίες και τα λάθη της.
Σήμερα δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι απέναντι στην μεγάλη συσπείρωση που επιτυγχάνεται μέσα από το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Σταύρου Τζουλάκη, που απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος ανοίγει μια νέα περίοδο στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μακριά από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις και με ευρύτερες συνεργασίες δημιουργεί συνθήκες αξιοποίησης του καλλίτερου δυναμικού της πόλης μας.
Με αίσθημα ευθύνης στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή, στηριγμένοι στις αρχές της ισότιμης συνεργασίας και της διαφάνειας. Καλούμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να στηρίξουν το συνδυασμό «Νέα Σμύρνη- Πόλη Πρότυπο» και τον Σταύρο Τζουλάκη να δώσουν μαχητικό παρόν λέγοντας ΝΑΙ στις μεγάλες πρωτοβουλίες συνεργασιών, αφήνοντας πίσω το παρελθόν των στείρων αντιπαραθέσεων. Η πόλη μας μας χρειάζεται όλους και όλοι οφείλουμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτό.

Μαρία Απέργη, Δημοτική συμβουλος με την «Νεα Σμύρνη Αλλαζει»
Παναγιώτης Τσιαπης, Δημοτικός συμβουλος με την «Νεα Σμύρνη Αλλαζει»Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

neasmyrnilive.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.