Ο Παντελής Κασιδόκωστας συνεχίζει το έργο του αδερφού του, Γρηγόρη Κασιδόκωστα




Δυόμιση χρόνια έχουν περάσει σχεδόν μετά από την θλιβερή παραίτηση του ιστορικού Δημάρχου, Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα και αυτή θα είναι στην ουσία η πρώτη Δημοτική εκλογική αναμέτρηση στην οποία και δεν θα συμμετέχει μετά από 28 ολόκληρα χρόνια.Το μεγάλο όραμα που άφησε πίσω του παρακαταθήκη ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας, καλείτε τώρα να συνεχίσει ο αδερφός του Παντελής Κασιδόκωστας που κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «3Β ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ». Ο Παντελής Κασιδόκωστας, επιχειρηματίας ξενοδόχος και πρώην αθλητής με Πανευρωπαϊκές νίκες στο θαλάσσιο σκι, εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2010, με τον συνδυασμό του αδερφού του. Λίγους μήνες όμως μετά από την παραίτηση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, αναγκάστηκε να διαχωρίσει τη θέση του λόγο πολιτικών διαφωνιών με τον νέο Υπηρεσιακό Δήμαρχο, Σπυράγγελο Πανά.

Μέσα από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου ο Παντελής Κασιδόκωστας υπηρέτησε τον Δήμο τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια με ιδιαίτερο σθένος και πυγμή.  Μερικά από τα θέματα που τον απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του είχαν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων, τις κοινωφελής δραστηριότητες καθώς και τη διατήρηση της οικιστικής φυσιογνωμίας της περιοχής.

Όσοι γνωρίζουν τον Παντελή Κασιδόκωστα μιλούν για έναν άνθρωπο προσγειωμένο και σοβαρό με ανιδιοτελής προθέσεις για το καλό της περιοχής. Στη Βουλιαγμένη είναι γνωστός για τις επιχειρηματικές επιτυχίες του καθώς και για τη κοινωνική του δράση.Ένας άνθρωπος που μοιάζει λίγο περισσότερο με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα, όχι τόσο στην εμφάνιση, όσο στη προσωπικότητα και ιδιαίτερα στον δυναμισμό. Και μπορεί ο Παντελής Κασιδόκωστας να μην έχει τη πολιτική πείρα που κατέχουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του, ωστόσο για τους κατοίκους της Βουλιαγμένης είναι ο άνθρωπος στον οποίο και μπορούν να βασιστούν, με τον ίδιο τρόπο που βασιζόντουσαν και στον αδερφό του, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, τα τελευταία 28 χρόνια.

ΠΗΓΗ: e-typos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.